A függöny kínálat meglepetéseket tartogat Önnek.

Posted on
függöny

függöny

A függönyök csak holmi függönyök, nemde? Túl nagy érdekességet nem tartogatnak: az ablakok, a nyílászárók elé vannak felaggatva, hogy mind a fényt, mind a nem kívánatos, befelé irányuló pillantásokat megszűrjék. Nos, egy megfelelő függöny sokkal több annál, mint amivel a fenti leírás alapján számolni lehet!

Látogasson el az ARTIS DESIGN oldalára, ha függönyt vásárolna!

Sokan egyszerűen nem vesznek tudomást arról, hogy nem elegendő pusztán nagy vonalakban egyedivé tenni egy lakást, nem elég csak a bútoroknak beleilleszkedniük a helyiségek miliőjébe, igazodniuk az ott lakókhoz: bizony a függönynek is harmonizálni kell az otthonnal, másképpen ugyanis nem lehet tökéletes egységet teremteni a lakásban. Aki kellő hangsúlyt kíván fektetni a lakástextil kiválasztására, annak függönyök tekintetében az ARTIS-nál lesz érdemes körbenéznie!

Milyen függönyökkel lehet számolni, ha itt vásárol az ember?

Mivel a függönynek nem mindig az a szerepe, hogy átengedje a napsütést, így szükség lehet olyan darabokra is, melyek képes teljesen kizárni a fényt az érintett helyiségből. Ezek az úgynevezett „blackout”-függönyök ugyanúgy az ARTIS választékának a részét képezik, mint a normál fényáteresztő függönyök, melyekről már esett szó, vagy éppen a dekor céllal felaggatott függönyök, amelyeknek általában csak annyi a feladatuk, hogy feldobják az adott szoba hangulatát mintás, színes külsejükkel. Mivel az ARTIS üzlete az egyedi megoldások boltja, így a valóban különleges anyagokból készített függönyöket is meg lehet találni a kínálatban. Így ha a vásárló mondjuk 3D-hatású kidolgozottságra vágyik, akkor sem kell csalódnia a bolt termékválasztékában.

Mire kell ügyelni vásárláskor?

Figyelembe kell venni azt, hogy a Róbert Károly körúti üzletben kinézett függönynek nem a boltban, hanem a vevő otthonában kell jól festenie, így aztán ennek észben tartásával kell aztán a megfelelő függöny mellett dönteni! Ügyelni kell hát a színre, a stílusra, az esetleges mintázatra, valamint arra a hangulatra, amit az adott lakástextil áraszt magából!

Ha a vevő nem talál a a netes kínálatban olyan függönyt, amivel maradéktalanul elégedett lenne, úgy érdemes felkeresni az ARTIS-t személyesen, telefonon vagy e-mailben! Így a keresett darab nagy eséllyel felkutatható lesz az üzlet által. Efféle szolgáltatással a nagy áruházak (IKEA és társai) esetében nemigen lehet találkozni!