A vezeték nélküli riasztóval elkerülheti a betöréseket

Posted on

Vezeték nélküli riasztó

Elgondolkodott már azon, hogy megvédje az otthona biztonságát? Valószínűleg a közelében már észrevette, hogy némelyik szomszéd kamerákat telepített a háza falaira, amin keresztül megfigyelhetik a magánterületüket. A vezeték nélküli riasztó mindenképpen hasznosnak bizonyul a betörésekkel szemben.

Továbbá, amennyiben a kamerával az utcát is rögzíti, a balesetek vagy egyéb szerencsétlen esetekben segítheti a rendőrséget a felvételekkel. A könnyen felszerelhető és egyszerűen alkalmazható biztonsági rendszert a Honeywell termékei biztosítják. Telepítésük nem igényel szakmai tudást, bátran elvégezheti Ön is. Természetesen, ha meg akar bizonyosodni a helyes felszerelésről, az evohomeshop.hu weboldalon érdeklődhet a beüzemelés iránt.

Az Ön igényeinek megfelelő vezeték nélküli riasztó kiválasztásához az említett honlapon kérhet tanácsadást, valamint a berendezést is megrendelheti. Kaphatóak különböző pánikgombok, távirányítók, szirénák, üvegtörés és ajtónyitás érzékelők, de persze kamerák is, szóval minden, ami a tökéletes biztonsági rendszerhez elengedhetetlen. A vezeték nélküli riasztó rádiójeles hatótávolsága több mint 1000 méter és rendelkezik adaptív rádiózavarás detektorral, ezért a megfelelő működés mindig garantált.

Mivel a rendszerhez 32 különböző kiegészítőt tud csatlakoztatni, akár később is kibővítheti azt, további kamerákkal. A vezeték nélküli riasztót könnyű installálni és hatalmas előnye, hogy nem kell kábelekkel foglalkozzon. Az eszközöket könnyen tudja csatlakoztatni a hub-hoz és irányíthatóak egy bizonyos mobil applikáción keresztül.