Amikor egy szálloda csak felnőtteknek szól, az teljes nyugalmat jelent

Posted on

Itt egy kivételes szállodában

Minden szülő jól tudja, hogy a gyerekek egyszerűen csodálatosak és minden tekintetben kivételes örömöt tudnak nyújtani. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy olykor ne vágyhatnál egy kis egyedüllétre, amikor senki nem zavarja meg a magánszférádat. Az első néhány évben, amikor a lurkók, még picik folyamatos gondoskodást igényelnek, de felcseperedve már néha elengedhetjük a kezüket. Ekkor jön képbe az erlavilla.hu weboldal. Itt egy olyan szállodát nézhetsz meg, amit kifejezetten a kettesben vagy az egyedül eltöltött időre lett kitalálva.

Eger csodálatos városában, annak is egy eldugott részén, olyan kivételes élményekben lehet részed, amire hosszú ideje vágytál kedveseddel. Már maga a hely kisugárzása is nyugalmat és békét áraszt magából. 10 különös gonddal kialakított lakosztály közül választhattok. A stílust a barokk és a modern sajátos kombinációja adja. Nemcsak pihenni, de wellnessezni és ezáltal maximálisan kikapcsolódni is lehetőség van.

Mire vágyhatna még az ember, amikor egész évben csak rohangál és igyekszik mindenkinek megfelelni otthon, illetve a munkahelyén egyaránt?! Laktató ételek és tökéletes csend uralkodik mindenhol. Innen teljesen hiányoznak a kicsik, mert a szálloda pontosan azt a célt tűzte ki, hogy a felnőtteknek, kikapcsolódni, romantikázni vágyó személyeknek kedvez. Nincsenek hangos kacajok, sikongatások, a beszélgetést sem szakítja meg váratlan kérdés. Kifejezetten remek érzés arra a néhány napra elszabadulni a megszokott rutintól, és mire eljön a hazamenetel időpontja, még hiányozni is fognak pöttömök.

Jó tudni, hogy vannak olyan helyek, ahol minden feltétel adott a maximális kikapcsolódásra és érzéki élmények megélésére. Már csak maga a város és annak környéke is sajátos hangulatot kelt mindenkiben. Itt egyszerre van jelen a természet és az épített kultúra. Ha úgy érzed, hogy már nem bírod sokáig, akkor az Erla Villa Hotel munkatársai örömmel várják jelentkezésedet. Elég egy telefonhívás, hogy lefoglald egy hétvégére, vagy ennél jóval többre valamelyik lakosztályt. Gondoskodj rendszeresen a kikapcsolódásról, mert csakis így lehetsz képes megfelelni a kihívásoknak!