Az ajtó beltéri harmóniát eredményezhet

Posted on

Ajtó beltéri

Széles választékunk lehetővé teszi minden vásárlói igény kielégítését. Az ajtó beltéri felhasználása tartósságot követel. Jól kell szigetelnie, csukódáskor puhán kell bezáródnia és nem mellesleg, a kinézete sem elhanyagolható. Cégünk több gyártási technológiával készült terméket vonultat fel, amelyeket megtekinthet a weboldalunkon.

A CPL ajtó beltéri esztétikát kölcsönöz a lakás minden helyiségében, ahol felszerelésre kerül. Termékkínálatunk kategóriái között ez a modell vezeti a középmezőnyt. Az intarzia változatossága lehetővé teszi, hogy vevőink egyedi kérésének is eleget tegyünk. Akár az is megoldható, hogy más-más színű legyen az ajtó két oldala. Az edzett üveges megoldások is kivitelezhetőek, amelyek így a CPL ajtó beltéri tokkal fognak rendelkezni.

Ezek egyik nagy előnye a borítás. Ezt a melamin akril műgyanta képezi, ami karcállóvá varázsolja az ajtó beltéri változatait. Ha ellátogat a www.galaxyajto.hu weboldalra, akkor megtekintheti a további termékeinket is. Lehetősége van a beépítés igénylésére is, ami akár a régi ajtó kibontásával is megoldható.