Érdemes a búváróra mellett dönteni

Posted on

Búváróra

Hamarosan beköszönt a kellemes nyár és az ember ilyenkor nagyon szívesen tölti el idejét a strandon vagy bármilyen vízpart közelében. Legyen szó pihenésről, horgászatról vagy éppen adott sportról, egyszerűen elkerülhetetlen, hogy valamikor bemenjünk a vízbe. Nos, ha ez megtörténik, akkor bizony kezdődhetnek a bajok, főként, ha nem búváróra van a kezünkön.

Bár a mobilunkra általában külön figyelmet szentelünk, de a csuklónkon található időmérő szerkezetről néha elfelejtkezünk és akkor kapunk észbe, amikor már könyékig nedvesek vagyunk. Csak remélni tudjuk, hogy bár nem kimondottan búváróra az, amit vásároltunk, de mégis valamennyire vízálló. Jobb elkerülni, az ilyen kellemetlen meglepetéseket, amit meg is tehetünk egy speciális időmérővel.

Ha tudjuk, hogy különös vonzalmunk van a folyó és tópartokhoz, akkor mindenképpen olyan termékben gondolkodjunk, ami legalább néhány méterig kiállja a víz próbáját. Egy minőségi búváróra, ugyanakkor ennél sokkal többre is képes. Legyünk tehát kellően körültekintőek és akkor nem érhet bennünket semmilyen meglepetés!