Illatáról híres jázmin rizs

Posted on

Jázmin rizs

Mindenképpen érdemes a konyhát olyan élelmiszer alapanyagokkal feltölteni, amelyek gondoskodnak a szervezet energiával és ásványi sókkal, vitaminokkal való feltöltéséről. Ha így teszünk és elkezdjük mellőzni a zsírban gazdag gyorsételeket, akkor hamarosan kivételes változást tapasztalunk majd, aminek szívesen vesszük az eredményét. Ha köretekről van szó, a jázmin rizs élvezzen előnyt! Ezt a fajtát csakis ilyen módon érdemes elkészíteni.

Nem meglepő módon, a nevét onnan kapta, hogy sajátos illataromával rendelkezik, amit megfelelő tárolás mellett, akár 1-1,5 évig is megőriz. A hozzáértő termesztők az illatról képesek megmondani, hogy az adott jázmin rizs egy országon belül merre termett. Ha nem elég meggyőző a sajátos külleme a fogyasztáshoz, akkor ismerjük meg a beltartalmi értékeit!

100 gramm jázmin rizs tápértéke 348 kcal, amiből 8 grammnyi fehérjét rejt, míg szénhidrátból 80-at, de ez nem cukor, amit ki kell emelni, mint fontos tényezőt. Vas, szelén, B1 és B3 tartalma jelentős. Ezek a szervezetnek nélkülözhetetlen összetevők és nagyban erősítik az immunrendszert, segítik a vérképzést, javítják a memóriát, csökkentik a fáradságot.

Bátran elmondható, hogy a jázmin rizs a szuperételek egyike, amit megéri rendszeresen fogyasztani. Az interneten nemcsak jó recepteket fogunk találni a jázmin rizs megfőzéséhez, hanem magát a terméket is beszerezhetjük kedvező áron. Nyissuk meg a bulkshop.hu oldalt és rendeljük meg akár még ma! A jázmin rizs megváltoztatja az életünket azáltal, hogy kivételes összetevőivel táplálja a testünket és hozzájárul a kicsattanó egészséghez.