K2-D3-vitamin a meddőség ellen?

Posted on

K2-D3-vitamin

Napjainkban igen sok fiatal pár küzd a meddőséggel, vagy azzal, hogy az utód nehezen jön össze. Ennek hátterében állhatnak szervi problémák, nem megfelelő életmód, túl sok stressz és vitaminhiány is. Igen! Nagyon sokan nem gondolnak abba bele, hogy a megfelelő peteéréshez hormonokra és vitaminokra van szükség. A K2-D3-vitamin elengedhetetlen ahhoz, hogy a meddőséget el lehessen kerülni. A C-vitamin és az E-vitamin is fontos szerepet tölt be az előbb említett ásványi anyagokon kívül abban, hogy egy nő petesejtje a lehető legtökéletesebb lehessen.

A legtöbben nem tudják, hogy az A-, D-, E- és K-vitaminok együtt sokkal hatékonyabbak, mint hogyha önmagukban szednék be őket. A zsírban oldódó vitaminok és nyomelemek szinergikusan működnek együtt. A K2-D3-vitamin étrendkiegészítő szedése képes segíteni a gyermekáldás megvalósulásában, és a szervezet megfelelő működésében. A K2-vitamin önmagában képes aktiválni a fehérjéket, amely által a kalcium valóban a csontokhoz fog jutni, és nem a lágy szövetekben fog felhalmozódni. A D3-vitamin hasznosulásának és működésének feltétele az A-vitamin. A K2-D3-vitamin szedése mellett, az A-vitamin pótlás rendkívül lényeges.

Természetesen azt sem szabad elfelejteni, hogy a multivitaminokban jóval nagyobb mennyiségű A-vitamin található, amely a napi adag többszöröse is lehet. A K2-D3-vitamin bevitele mellett szükség lehet a glutation krémre is, amely a máj működését szabályozza. A wisetreenaturals.hu webáruházban többféle terméket megtekinthet, amelyek minősége kiváló. Amennyiben valamilyen menstruációs vagy egyéb problémája van, akkor mindenképpen kérdezze meg a szakértőket. A glutation ár egyáltalán nem mondható magasnak. 100 milliliteres kiszerelésben érhető el az áruházban, ami körülbelül 3-4 hónapra elegendő.

Sokan nem tudják, de a glutation a szervezet fő antioxidánsának tekinthető. Minden egyes sejt termel belőle valamennyit, amely ráadásul esszenciális, így központi szerepet tölt be a máj méregtelenítő folyamataiban. A glutation ár megtekintése után rá fog jönni, hogy egyáltalán nem számít drágának. A speciális krém kiemelkedő szerepet játszik a szervezet immunerősítésében, valamint segít semlegesíteni a toxinokat. A különleges összetevő képes helyrehozni a károsodott glutation termelődést. A glutation ár leginkább a kiszereléstől függ, hiszen minél nagyobb a krém tubusa, annál drágább a termék. Viszont, ha az ár/érték arányt vesszük alapul, akkor a 100 milliliteres glutation krém tökéletes választás négyhavi kezeléshez is.