Kell egy felfújható jakuzzi otthonra

Posted on

Felfújható jakuzzi

Sokan azt hiszik, hogy mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki medencét szeretne otthonra. Pedig ez nem feltétlenül igaz! A sportsarok.hu weboldalon megvehető, felfújható jakuzzi sokaknak fogja felkelteni az érdeklődését. A buborékozó, forró vizes medencében bárki kikapcsolódhat egy időre.

A működtetés hálózati csatlakozóról lehetséges. A száltechnikának köszönhetően, a szerkezet meglehetősen stabilnak mondható. Akár 795 liter víz is belefér, ezért lesz alkalom a pancsolásra. A felfújható jakuzzi hővédő burkolattal rendelkezik.

Van benne egy olyan egység is, ami a víz forgatásáról gondoskodik. A külső átmérője 196 centiméter, ezért egyszerre kb. 4 felnőtt ember képes használni. 1 éves garanciával vásárolható meg a honlapról. Életvédelmi áramvédő kapcsolót kell hozzá használni.

Most csupán 170 ezer Forintért cserébe vásárolható meg. A hűvösebb napokon igazán jólesik benne üldögélni, ezért tanácsos a megrendelése mellett dönteni. A felfújható jakuzzi nagyon strapabíró, tehát sok-sok éven át lehet majd használni.