Kerékpár karbantartás biciklipumpával

Posted on

Biciklipumpa

Ha Önnek is van kerékpárja, bizonyára tudja, hogy időnként ugyanúgy karbantartásra szorul az is, akárcsak egy autó, vagy más jármű. A kerekek állapotára, a fékre, láncokra érdemes odafigyelni, ha nem akar kellemetlenségeket magának. A biciklipumpa nélkülözhetetlen eszköz, hiszen a megfelelő vagy épp nem megfelelő guminyomás nagyban befolyásolja a kerékpárt és kerékpározást.

Ahhoz, hogy optimális legyen a tapadás, és kevésbé kopjon a gumi, érdemes hetente ellenőrizni a kerekeket, és szükség esetén helyrehozni a hibákat. A rendszeres használat mellett egyértelmű, hogy nem marad vadonatúj a gumi sem, és sokszor ki van téve a kinti zord körülményeknek is, vagy akár a köveknek.

Ha kéznél van a biciklipumpa, akkor viszont könnyedén kiküszöbölhető néhány probléma. Tetszés szerint válogathat mini pumpák, műhelypumpák, vázpumpák, CO2 pumpák, és egyéb hasznos termékek közül. Ne gátolja meg Önt a kerékpározásban egy leeresztett kerék! Vásároljon színvonalas kiegészítő termékeket, és élvezze ki a szabadban töltött idő minden pillanatát!