Miben rejlik a svájci óra értéke?

Posted on

Minőségi svájci óra

Személyiségünket az általunk megformált és követett stílussal lehet leginkább kifejezésre juttatni. Mondhatni, a stílus maga az ember. Kedvenc ruháink mellett, a kiegészítőink is sokat elmondanak rólunk.

Egy svájci óra például arról árulkodik, hogy viselője mindig a tökéletesre törekszik, nem éri be kevesebbel. Az időmérők etalonjait több száz éven keresztül csiszolt szakértelemmel és mértani pontosságú precizitással, szinte művészi tökéletességgel szerelték össze.

A hibátlan szerkezettel természetesen első osztályú, minőségi anyagválasztás párosul. A nemesacél vagy éppen titánium tokban maradéktalanul biztonságban tudhatja a kedvencét, a számlapot védő zafírüveget pedig még megsérteni is embert próbáló feladat.

A svájci óra hihetetlen népszerűsége viszont nem csupán a minőségnek tudható be. Az alpesi mesterművek kívülről is ellenállhatatlanok. A hatalmas választéknak köszönhetően, férfiak és nők, a klasszikus stílust kedvelők és sportos beállítottságúak egyaránt megtalálhatják a saját ízlésüknek leginkább megfelelő időmérőt.