Motoros redőny hosszú élettartammal

Posted on

Motoros redőny

Nagy előnyt jelent, ha az ablakon van redőny is. Így nem okoz gondot a sötétítés, illetve a hideg elleni védekezés sem. A motoros redőny azért bizonyul jó választásnak, mert a kezelése nem jelent problémát.

Az automatizálás által képes magától fel-, illetve lehúzódni. A vezérlése távirányítóval, fali kapcsolóval, illetve WIFI-vel lehetséges. Hosszú élettartammal bír, tehát megéri pénzt áldozni a beszereltetésére. 2 év garancia jár rá. A motoros redőny feltolás-gátlóval együtt rendelhető meg.

Így nem kell attól félni, hogy illetéktelenek jutnak be a lakásba. A vérszívó élősködők sem fogják megzavarni a lakók nyugalmát. A nyári reggeleken senki sem fog felébredni amiatt, hogy már hajnalban vakít a fény az ablakon át. A napsugarak nem fakítják ki a kárpitot sem. Télen a hideg szél nem fogja tudni annyira lehűteni az ablaküvegeket.

Ennél fogva érdemes a motoros redőny beszereltetése mellett határozni. Rengetegféle funkcióval nyílik lehetőség a megrendelésére. Tanácsos hozzá szúnyoghálót is venni. A kínálat igazán szélesnek számít.