Nem csak a képminőségben profi az Xbox One X

Posted on

Xbox One X

Xbox One X, az igazi konzollegenda, mely jelenleg a legerősebb konzolnak számít a piacon. Ha te is a One X-et választod, akkor olyan játékélményben lehet részed, melyet csak a legprémiumabb gamer PC-k biztosítanak, jóval magasabb áron.

Az Xbox One X tökéletes azon játékosok számára, akik kifejezetten csak játékok játszására keresnek egy megbízható és erőteljes platformot rengeteg online lehetőséggel és szolgáltatással. Az One X megrendelhető az Xbox Live Gold szolgáltatással együtt, mely a következő szintre emeli az Xbox játékosok lehetőségeit a platformon.

Online játékmódok, rengeteg akció, ingyenesen kipróbálható játékok, chat-elési lehetőségek és rengeteg egyéb vár téged is az Xbox One X-el és a Live Gold szolgáltatással együtt. Az Xbox One X rendkívül erőteljes teljesítményt képvisel grafikus téren, azonban nem csak képminőségben és 4K-s felbontásban van a top-on a konzol.

A One X ugyanis visszafelé kompatibilis Xbox One és Xbox One S, valamint 360 játékokkal is, ráadásul képes felskálázni a régi játékokat is 4K-ra, melyek még nem erre a felbontásra készülnek, az eredmény pedig egészen közel van a natív 4K-hoz! A 6TFLOP-os feldolgozási kapacitással és a 12 GB RAM-mal az Xbox One X nem csak a legerősebb konzol jelenleg a piacon, hanem egyben a legkisebb One modell is, mely egészen kis helyen is elfér, ráadásul könnyen hordozható is, így a közös gaming partik is könnyen kivitelezhetők.

Jó hír a játékosok számára, hogy sok játékot már eleve a One X hardveréhez optimalizálnak. Mit takar ez? A One X-hez igazított játékok hivatalosan is megkapják az Xbox One X Enhanced jelölést, mely azt jelenti, hogy a gyártó a One X hardveréhez igazította a sebességet és a látványt, hogy az új hardver adta lehetőségeket is teljes mértékben kiaknázza a játékokon belül.

Az Xbox One X tehát az a konzol, melyen igazán kiteljesednek a modern játékok minden szempontból. Mindehhez társul természetesen az összes Xbox Live Gold szolgáltatás, akciós játékok és sok egyéb, mely manapság az online konzolvilág részét képezi. Ismerd meg te is a One X-ben rejlő lehetőségeket még ma!