Profi és megfizethető CNC esztergálás kell Önnek!

Posted on
cnc esztergálás

cnc esztergálás

Az esztergálás nagyjából az ipari forradalom óta jelen van az emberek mindennapi életében, hiszen amióta az ember bonyolult szerkezeteket használ, azóta rendszeren esztergál mindenféle alkatrészt. Manapság, a számítógépek és a robotika korában már nem sima esztergagéppel készül el egy-egy elem, hanem jellemzően CNC esztergálás keretében.

Ismerkedjen meg az Almási Ipari és Kereskedelmi Kft.-vel!

Hogy a CNC esztergálás milyen vállalkozás, cég által kerül elvégzésre, nem lesz mindegy! Érdeklődjön itt, ha Önnek jó minőségben és megfizethető áron lenne szüksége ilyen jellegű feladatnak az elvégzésére: http://www.almasi-s.hu/cnc-esztergalas/ Az Almási Ipari és Kereskedelmi Kft. Mezőkövesden található meg, ott nyújt magas szintű CNC szolgáltatást. Az Almási képes felvenni a versenyt a nagyobb piaci szereplőkkel is, hiszen nem kevesebb, mint 15 CNC esztergagép teljesít szolgálatot a telephelyén.

Mi az, amivel az Almási többet tud adni Önnek, mint mások?

Egyrészt a már említett több, mint egy tucat masinát érdemes itt kiemelni; gépenként egészen 7 tengelyig tud a vállalkozás precíziós esztergálást végezni, 300 milliméteres elforduló átmérőig, 750 milliméteres esztergálható hosszig bezárólag. (Rúdból 65 milliméteres átmérőig képes a vállalkozás esztergálni.) Az Almásinál szálvezetős eszterga, hosszeszterga, tokmányos eszterga, ikerorsós eszterga és robotos ikerorsós eszterga is megtalálható, ami nagy előnyt jelent az ilyet felmutatni nem képes egyéb „versenyzőkkel” szemben. Mindegy, hogy acélról, rozsdamentes acélról, alumíniumról, rézről vagy bronzról van szó, az Almási Ipari és Kereskedelmi Kft. gépparkja mindegyik anyaggal megbirkózik!

Mi a helyzet akkor, ha sürgősen szükség lenne az Almási munkájára?

Igény esetén lehetőség van arra, hogy a termelést három műszakban folyjon. Így aztán egy komolyabb volumenű munkát is meg lehet valósítani viszonylag rövid átfutási idővel. Az almasi-s.hu oldalon megtalálható minden lényegi információ a feladatokat ellátó gépekről, így ha rendelkezik némi rálátással a CNC esztergálásra, akkor pár görgetéssel tökéletesen képbe tud kerülni.

Milyen minőségben tud dolgozni az Almási?

Az Almási Ipari és Kereskedelmi Kft. rendkívül büszke arra, hogy precíz és pontos munkát végez az ügyfelei számára – mégpedig az ISO 9001-es minőségirányítási rendszer alapján, melyet a kft. 1999-ben vezetett be. (Az erről szóló tanúsítvány megtekinthető az Almási honlapján.)

Válassza hát Almási Sándor vezette CNC forgácsoló vállalkozást, ha a legjobb munkához szeretne hozzájutni jó áron!