Teljesen kihagyhatatlan Kiltix nyakörv akció

Posted on

Kiltix nyakörv akció

Ahogyan melegszik az idő, egyre többen kiviszik a kedvencüket a természetbe sétálni, játszani. Sajnos nagyon könnyen megvan az esélye annak, hogy egy kullancs beleragadjon a kutyus bundájába, amit érdemes lehet elkerülni. Ebben lesz hasznunkra egy kimondottan hatékony termék, amit most a Kiltix nyakörv akció keretein belül vásárolhatunk meg, kimondottan jó áron.

A nyakörv két különböző hatóanyagot tartalmaz, amelyek a bolhák és kullancsok ellen egyaránt kellően védenek. A vérszívóknak semmi esélyük, ameddig az ebet a Kiltix védi. Készüljünk fel időben a tavaszi időszakra és mielőtt hosszabb erdei sétát tennénk a kutyával, tegyünk meg mindent, hogy védve legyen az élősködőkkel szemben. A Kiltix nyakörv akció remek lehetőség, amit érdemes megragadni.

A részletek érdekében keresse fel bátran az allateledelnagyker.hu oldalt és azonnal vásárolja meg a nyakörvet! Ne feledje, hogy a felcsatolást követően, 24 órának kell eltelnie a védelem kialakulásához, így ezt mindenképpen tartsuk szem előtt!