Wifi jellel működő biztonsági kamera otthonra

Posted on

Biztonsági kamera

Köszönhetően a technológia fejlődésének, napjainkban egyre több olyan biztonsági berendezés kerül piacra, amelyik azt szolgálja, hogy az ingatlan tulajdonosai akkor is tudják, hogy mi történik a házukban vagy nyaralójukban, amikor attól távol vannak.

A biztonsági kamera otthonra oly módon felszerelhető, hogy ne legyen túlzottan szem előtt. De ennek az ellenkezője is lehetséges, hiszen sokak célja épp az elriasztás. Ha a lehetséges betörők meglátják a kamerát, kisebb a valószínűsége annak, hogy rászánják magukat a bűncselekményre.

Gyakran a biztonsági kamera otthonra már ezzel elérte a célját. De nemcsak a külső terület felvételére, hanem a lakáson belülre is elhelyezhető. Wifi jellel tud kapcsolódni a tulajdonos a felvételhez, illetve bármikor be tud kukkantani a saját lakásába.

Mivel sehol nem kötelező feltüntetni a kameravédelmet, így a betörőknek kellemetlen meglepetést okozhat a biztonsági kamera otthonra. Felvétellel bizonyítható az betörés időpontja, módja és egy kis szerencsével a személy is látszik rajta.