Az automata porszívó széles választéka

Posted on

Szponzorált tartalom

Automata porszívó

Minden embernek más-más igényei vannak. Nyilván mindenki arra törekszik, hogy tiszta legyen a lakása, azonban a rohanó világban ezt elég nehéz folyamatosan fenntartani. Böngésszen az automata porszívó verziói között, hogy kiderüljön, melyik lenne Önnek a tökéletes választás!

Mivel több típus létezik, több tényezőt is figyelembe kell venni, még a vásárlás előtt. Például a lakás területét, a család szokásait, a háziállatok jelenlétét és így tovább. Mindegyik automata porszívó bizonyos jellemzőkkel rendelkezik. Némelyik kevésbé alkalmas a háziállatok szőrének a felporszívózásához, vagy problémát okoz neki a 2 centinél magasabb küszöb.

Persze ennek az ellentéte is megtalálható, amiben nagyobb erejű motor található és könnyedén átsiklik minden küszöb felett. Amennyiben bizonytalan a termék kiválasztásában, a robotguru.hu honlapján elvégezhet egy tesztet. Ez az automata porszívó tulajdonságaira rákérdezve kideríti, hogy melyik szerkezet lenne a tökéletes választás.

Figyelembe veszi az otthonát, a családját és az elvárásait. Természetesen az elérhetőségen is további információkat szerezhet valamely szerkezettel kapcsolatban. Tény, hogy a széles választékban könnyedén el lehet veszni, ezért célszerű egy keveset utánajárni, mielőtt kiválasztja valamelyik típust. Példának okáért, az iRobot 980 verziót érdemes szemügyre venni.

A szőnyegeken nagyobb erőfeszítést végez, mivel általában ezen a felületen nehezebben jön fel a rengeteg hajszál és az egyéb piszok. Remek választás az állatszőr folyamatos takarítására, valamint rendelkezik két gumikefével és egy oldalkefével is. Az iRobot 980 képes 2 órán keresztül folyamatosan takarítani és ezt követően 180 percen át töltődik. Mivel akkumulátorral működik, a feltöltése elengedhetetlen.

Ezt automatikusan képes megtenni, valamint szükség esetén onnan folytatja a munkát, ahol abbahagyta. Továbbá az iRobot HOME applikációval egyszerűen irányítható okostelefonról. Szerencsére az iRobot 980 doboza tartalmaz magyar nyelvű használati útmutatót, ami megkönnyíti a beállítást. Otthona csakúgy ragyogni fog a tisztaságtól, ráadásul nem kell többet vesződjön a takarítással.