Szponzorált tartalom
Aki valamivel nagyobb étkű, mint az átlag, az minden bizonnyal elborzadva látja, hogy egyes éttermekben milyen kis adagokat kapnak az arra járók “fine dining” kulcsszóval. Nos, ez nyilván nem mindenkinek felel meg; sőt, a legtöbb ember szeret ezért jóllakni, ha már étterem felé veszi az irány. A Trófea Étterem Budapest olyan étterme, ahol a vendégnek nem kell hátrahőkölnie attól, hogy milyen kevés matéria van a tányérján – azon egyszerű okból kifolyólag, hogy pontosan annyi lesz rajta, amennyit ő maga pakolni fog rá! A Trófea Étterem Budapest városában ugyanis svédasztalos rendszerrel üzemel, azaz mindenki azt és annyit eszik, amit és amennyit csak szeretne. (Nyilvánvalóan nem lehet mindent enni, csak azt, ami akad éppen a svédasztalos választékban, ám mivel annyiféle étel szokott lenni, hogy aki mindegyikből csak két-három kanállal vagy villával eszik, már az is degeszre tömte magát!) Mindennek okán a Trófea Étterem Budapest városában nem árazza be az ételeit, hanem személyenként és étkezésenként kér mindenkitől egy összeget, aminek fejében a fogyasztás (mely az italkínálatra is kiterjed) korlátlan! Egyen hát nálunk annyit, amennyit csak szeretne – nagyjából úgy, mint vasárnaponként otthon!