A fogászati rendelő, amit csak ajánlani tudok.

Posted on

Szponzorált tartalom

bölcsességfog műtét

bölcsességfog műtét

Mindig agyalok valami új dolgon, és szervezkedni is nagyon szeretek. A legutóbb azért írtam egyik kedves ismerősömnek, mert a mesterszakon épp ötletgyűjtésben vagyunk, milyen művészettel kapcsolatos intézményekbe tudnánk egy kis betekintést nyerni, például jövő hónapban menni fogunk egy művészetpedagagógiai foglalkozásra. És persze sokat jelent, amikor valaki mesél nekünk a munkájáról meg mindenről, ami egy leendő kultúrával foglalkozó menedzsernek érdekes és hasznos lehet.

Eszembe jutott tehát, hogy őt olyan szívesen megismertetném a többiekkel, mint követendő példa, hiszen egy korosztály vagyunk és nagyon inspiráló az, amit ő elért már a karrierjében, ugyanis egy nagyon menő galériában dolgozik. Egy látogatással egybekötött beszélgetésre gondoltam, de nem ilyen extra valamire, csak lazán. A legfontosabb jelenleg a mesterképzésünkön a kapcsolatépítés és a tapasztalatszerzés, szóval az is jó, ha tudjuk, merre érdemes majd nézelődni gyakornoki helyek irányába. Ilyenkor úgy érzem, hogy semmi nem állíthat meg, annyira lelkes tudok lenni!

Aztán persze sajnos mégis kiderül, hogy van, ami meg tud állítani, a legutóbb ez egy fogprobléma volt – szerencsémre egész hamar rátaláltam a megfelelő segítségre, mégpedig a fogorvosbudapest.info oldalnak köszönhetően. Korábban ugyanis nem ismertem a budapesti Kacsa utcában megtalálható fogászati rendelőt, ami a Prime Dental Clinic nevet viseli, de a netes keresés során valahogy mégis rábukkantam. Tudtam, hogy a fogászati klinika nem várhat, hiszen már fájdalmaim is voltak, de arra nem gondoltam, hogy egyből bölcsességfog műtét lesz a sorsom. Egészen hamar megkaptam az időpontot a beavatkozásra, miután alaposan megvizsgáltak, és kezdeti izgatottságom és szorongásom egész hamar alábbhagyott, mert érezhető volt, hogy szakavatott és tapasztalt kezekben vagyok, ennél többet pedig nem is kívánhat az ember lánya, azt hiszem. Míg korábban többször is kerültem olyan helyzetbe, hogy annyira nem értettem, mi történik velem a kezelés alatt, hogy végig aggódtam az egész folyamatot, itt alaposan tájékoztatva voltam arról a folyamat előtt, alatt és után is, hogy mi történik velem éppen, és hogy tulajdonképpen miért is. Ezért örökké hálás leszek a fogorvosomnak és a Prime Dental teljes csapatának. Ritkán találkozni ilyen profizmussal, de engem abszolút meggyőztek. Egy szorongó, fogorvost halogató emberből egy olyan személyt varázsoltak belőlem, aki repesve várja a kezeléseket! Azóta már a bölcsességfog műtét procedúráján felül más beavatkozások is felmerültek, hiszen mivel sokat szerepelek emberek előtt, szeretném, ha a lehető legszebb lenne a mosolyom. A fogászati klinika árai a honlapon mind elolvashatóak, a bölcsességfog műtét, és egyéb kezelések díjazása is. Úgy gondolom, hogy teljesen korrekt és reális árakon dolgoznak, és abszolút megéri a minőségi szolgáltatásért minden ráköltött forint.

Mivel több ismerősömnek is ajánlottam már ezt a fogászati rendelőt, úgy gondoltam, hogy a blogon is megosztom a pozitív tapasztalataimat, így bízom abban, hogy általam még több ember fogja megismerni a Prime Dental Clinic-et és kiváló szakembereit. Ha tehát szeretnéd biztos kezekre bízni magad, esetleg a korábbi rossz fogászati tapasztalataidat felülírni végre, akkor keresve se találhatnál jobb helyet!