A gyógynövényekkel való gyógyítás a régi kultúrák szerves része.

Posted on

Szponzorált tartalom

legjobb natúrkozmetikumok

legjobb natúrkozmetikumok

A gyógynövények gyűjtése és a velük való gyógyítás minden régi kultúrában megjelenik, amikor az emberek bajaikra a természetben talált gyógymódokat hívták segítségül. Így van ez a magyar- vagy akár a roma hagyományokban is, ahol nagy jelentőséget tulajdonítottak a természetes orvoslásnak és gyógymódoknak. Mai világunkban hajlamosak vagyunk ezeket a módszereket figyelmen kívül hagyni, egyszerűbb a gyógyszertárba elszaladni, vagy bekapni pár pirulát, ha valami problémánk van. Pedig ezek a készítmények egyáltalán nem természetesek és rengeteg nem kívánt mellékhatásuk is van. Azonban szerencsére egyre elterjedtebbek azok a törekvések, melyek vissza szeretnék hozni és újra el szeretnék terjeszteni a gyógynövényekkel való gyógyítás hagyományát.

Van egy oldal az interneten, a Herbiovit.hu, akol a legjobb natúrkozmetikumok mellett csupa természetes összetevőből álló multivitaminokat és egyéb étrendkiegészítőket, természetes nassolnivalót lehet kapni. Én nagyon szeretem ezt a webáruházat, egy barátnőm ajánlotta nekem, amikor arról panaszkodtam neki, hogy mindenre érzékeny a bőröm, sokszor irritált, kipirosodott. Neki is volt hasonló gondja, ekkor kezdett el kísérletezni a különböző natúrkozmetikumok alkalmazásával, és itt, a Herbiovitnél találta meg a legjobb termékeket.

Engem elsősorban a kéz- és testápoló krémek érdekeltek, ezért először a Body Love testápoló krémet próbáltam ki. Oliva-, jojoba- és avokádóolajat tartalmaz, mellette gránátalma, aloe vera és gránátalma is megtalálható benne. Hidratáló hatású, mellette puhítja, lágyítja és selymessé teszi a száraz bőrt. Bőröregedés gátló hatása is van, és segít megőrizni bőrünk rugalmasságát. Én nagyon szeretem, mára már csak ezt a krémet használom a mindennapos testápolás során.

A kezem bőre is eléggé igénybe van véve, kisgyerekek vannak, sok házimunkát végzek. Kezeim bőrének ápolására pedig legjobban a Body Love hidratáló kézkrém vált be. Ezt a krémet édesmandula protein felhasználásával készítik és hidratáló hatású ureát is tartalmaz. Lágyítja a bőrt, csillapítja az irritált, viszkető érzést, és segít a bőr korai öregedésének megelőzésében. Én naponta többször használom, nagyon bevált, hiszen már nincs az a száraz, húzó, diszkomfortos érzés a kezeimen, mint korábban. Mindkét termék, mint a Herbiovit összes készítménye „mindenmentes”, nem tartalmaz ásványi olaj alapú összetevőket, vagy szintetikus szín- és illatanyagokat. Teljesen vegán, állati eredetű összetevőket nem tartalmaz, ahogyan előállítása során állatkísérleteket sem végeznek.

Én azért szeretem nagyon eztt a webáruházat, mert számomra fontos, hogy a hétköznapi életünk során használt készítmények a lehető legkevesebb vegyszert tartalmazzák. Itt csak olyan termékeket találok, melyekre ez teljesen igaz, legyen szó a legjobb natúrkozmetikumokról, vitaminokról, vagy étrendkiegészítőkről. A termékek magas minőségűek, hatóanyag tartalmuk gazdag, értékes növényi kivonatok és olajak felhasználásával készülnek el.

Nemcsak testápoló termékeket, de vitamin készítményeket is szoktam innen rendelni, most már az egész családunknak. Mindig van itthon a Vitamin C1000+D3 retard tablettából, melyből minden nap szedünk én is és a férjem is. Immunrendszerünk védelmére és erősítésére használjuk és egyáltalán nem jellemző, hogy sokat lennénk betegek. Szeretem, mert nagy kiszerelésű, 100 db-os a tégely, gazdaságos, mert igazán jutányos áron jutunk hozzá és kettőknek több, mint egy hónapig elég.

A gyerekeknek pedig a Multivitamin for kids nevű rágótablettát szoktam megrendelni. Szeretik, mert finom málnaízben kapható. Én pedig azért szeretem, mert tartalmaz minden olyan ásványi anyagot és összetevőt, mellyel könnyedén megtámogathatjuk egy fejlődésben levő szervezet működését. Már 4 éves kortól adható a kicsiknek. A dobozban 60 kapszulát találunk.

Általában ezeket a termékeket szoktam megrendelni az oldalról, de ha egyéb egészségügyi probléma merül fel családi- vagy ismerősi körben, rögtön itt keresem a megoldást és általában meg is találom.