Albert keksz a kicsik örömére

Posted on

Szponzorált tartalom

Albert keksz

Néha mindenki szeretne egy kicsit nassolni. Ilyenkor lehetőleg jó minőségű édességet kell fogyasztani. Az Albert keksz tápanyagokban gazdag, tehát a gyerekeknek is nyugodtan oda lehet adni, mert egészen biztosan ízleni fog! 220 grammos kiszerelésben lehet megvásárolni, amiben 36 darab keksz található.

Az összetevők listájában szerepel a búzaliszt, a cukor, a méz és a pálmaolaj. Mivel ropogós az állaga, ezért öröm lesz majszolni. Magyar eredetű termék, hiszen a Győri Édes gyárban készült. Legalább 18 csomagnyit kell belőle rendelni a Master Market nagykereskedéséből, ami igazán megbízható partnernek számít. Évről-évre egyre többen döntenek úgy, hogy itt adják le a megrendelésüket, ha Albert kekszre lenne szükségük.

Az ár az ÁFA összege nélkül van feltüntetve, ezért erre mindenképpen oda kell figyelni a vásárláskor. A kiszállás hamar megtörténik, tehát nem kell hosszú várakozásra számítani. A minőség szempontjából sem okoz majd csalódást a nagykereskedelem. Az Albert keksz adatlapján fel van tüntetve az összes fontos, tápértékre vonatkozó információ. Könnyen kiszámolható, hogy egyetlen nap alatt hány darabot szabad belőle fogyasztani. A minőségét a csomagoláson feltüntetett időpontig őrzi meg.

Nem csupán az Albert keksz megrendelésére nyílik lehetőség a nagykereskedelem weboldalán. Számtalan másféle rágcsálnivaló közül lehet választani a gazdag kínálatból. Például a Balaton is nagyon kedveltnek számít a megrendelők körében. A másik nagy favorit a Boci csokoládé, ami ínycsiklandóan olvad szét a szájban.