Az Activity Juniorral repül az idő

Posted on

Szponzorált tartalom

Activity Junior

Szülőként az egyik legfontosabb feladatunk, hogy a gyermekeinket megfelelő lelki, fizikai és szellemi jólétben neveljük fel. Nagy tévedés az, hogy a kis lurkók szellemi fejlődése csak és kizárólag az iskola feladata, hiszen otthon, a suli után is nagy hangsúlyt kell fektetni a pszichikai gyarapodásukra.

Az Activity Junior szórakozva készteti a kicsiket a gondolkodásra és talán ebben a fantasztikus tényben rejlik a játék zsenialitása.

A szóban forgó társas már 8 éves kortól lehet érdekes a család legkisebb tagjainak. Az Activity Junior név ismerősen csenghet a felnőtteknek, hiszen a szóban forgó termék nagyoknak készült változata már évek óta töretlen népszerűségnek örvend a piacon.

A két játék lényege ugyanaz, miszerint különböző témákból vett szavakat kell a versenyzőknek úgy körülírni, lerajzolni vagy elmutogatni, hogy közben nem ejthetik ki konkrétan a szóban forgó kifejezést. Az önfeledten eltöltött percek, a végtelen szórakozás és nevetés előre borítékolható a család minden tagjának az Activity Junior révén.