Az infraszaunázás igazi családi tevékenység

Posted on

Szponzorált tartalom

Infraszaunázás

A kellemest néha jó egybekötni a hasznossal. Kiváló példa erre az infraszauna, ahol a szépülés, a kellemesen eltöltött minőségi idő és az immunrendszer megerősítése nem vesz igénybe napi 40 percnél többet. Sokszor tapasztalhattuk már, hogy a munkából hazaesve morcosan és fáradtan, szinte semmihez sincs kedvünk.

Ilyenkor a családdal is ingerültek vagyunk, ahelyett, hogy minőségi időt töltenénk el velük. A többszemélyes infraszauna remek lehetőséget nyújthat egy kiadós családi beszélgetésre, ahol megvitathatjuk a napunk során történtek részleteit.

A megnyugtató fényterápia és az andalítóan halk zene pedig csak fokozza a komfortot. Miután befejeztük az infraszauna használatát, mindenképpen érdemes beállni egy jó hideg vagy hűvös zuhany alá.

Természetesen kezdetben a jelentős hőmérséklet különbség kellemetlen lehet, viszont ez a zavaró érzés a vízsugár alatt eltöltött néhány perc után megszűnik. Ha a zuhany mellett döntünk, az ereink újból összehúzódnak, így pedig sokáig ruganyosak maradhatnak.