Egyetemi kézilabda sportstream gyártás

Posted on

Szponzorált tartalom

kézilabda sportstream gyártás

kézilabda sportstream gyártás

Mindig is megmozgattak az egyetemi sportcsapatok versenyei. Főleg külföldi kultúrája van ennek a dolognak, de mindig ámulattal figyeltem, hogy mennyire közkedvelt ez a műfaj. Itthon is népszerűsíthetnénk, és szerintem így is megvan rá a megfelelő közönség, csak nincs eléggé az emberek arcába tolva.

Miután én is az egyetemi sportszövetség tagja vagyok, magaménak érzem az ügyet. Kitaláltuk szaktársaimmal, hogy belekezdünk az egyetemi sportversenyek és magának az egyetemi sportolási lehetőségeknek a népszerűsítésébe.

Első lépésként social média oldalakat hoztunk létre a saját egyetemi csapatunknak, ahol a csapatot és a közelgő versenyeket promóztuk. Végül annyira befutottak ezek az oldalak, hogy több ezres követőtáborunk lett és az egyetemi vezetőség is felfigyelt ránk. A következő lépésünk azonban nagyobb volumenűnek is számított, így kellett is a vezetőség támogatása. Eszünkbe jutott a kézilabda sportstream gyártás megvalósítása, amire egy ekkora követőtáborral, plusz a többi egyetemi csapat szurkolóival már bőven lenne igény.

Sok-sok konzultáció és kérvény beadása után sikerült elérnünk, hogy az egyetemi kézilabda döntő az idény végén élő közvetítésre kerüljön. Ez hatalmas szervezést igényelt, a megvalósításban pedig az interneteskozvetites.hu csapata segített nekünk.

Ez a cég élő közvetítésekkel, sportstreaming és livebroadcast adásokkal, valamint nagyon sok más közvetítési fajtával foglalkozik. Már 2010 óta a szakmában vannak és több ezer projektet végig csináltak. Tévés adásokat is készítettek és magazinműsoraikkal híres magyar csatornákon is összetalálkozhat az ember. Profi eszközparkkal rendelkeznek, ami HD és 4K kamerákból és magas hangminőséget nyújtó mikrofonokból áll össze. Mindezzel tévés minőségű adásokat képesek létrehozni. A felvételeket egyaránt közölni tudják online platformokra – akár Facebookra, YouTube-ra, weboldalakra, streaming platformokra -, illetve műholdas irányba is.

A kézilabda sportstream gyártás is magas minőségben történik náluk. Ha ezt a szolgáltatást választod, akkor tévés megjelenést helyettesítő adást fogsz kézhez kapni. A sporteseményt akár 8 kamerával közvetítik és igény szerint kérhető még sportfelirat, kommentátor és lassítás visszajátszás opció is. Mobilstúdióval vagy közvetítőkocsival érkeznek a helyszínre, amit előzőleg teljes mértékben felmérnek, így az esemény napján már csak a felvétellel kell foglalkozni.

Amellett, hogy mindent valós időben közvetítenek az ügyfél által kiválasztott platformra, még rögzítik is a felvételt. Ezt később profi vagy webes formátumokban átadják az ügyfélnek, vagy akár utómunka segítségével különféle videóanyagot készítenek belőle.

Egyértelmű volt számunkra, hogy velük szeretnénk együttműködni, így fel is vettük a kapcsolatot a céggel a weboldalukon található űrlap segítségével. Ők ezután megkerestek minket és megkezdődött az egyeztetés folyamata. Írásban és szóban egyaránt beszéltünk a részletekről, valamint az esemény előtt a helyszínre is többször kiérkeztek, hogy tanulmányozni tudják a felállást.

A kivitelezés borzasztóan jó lett, sosem gondoltuk volna, hogy ilyen profi szolgáltatásban lesz részünk. Az élő adás hatalmas sikert aratott az egyetemi körökben és már a meccs végén szó esett arról, hogy a következő szezon döntője is hasonlóan közvetítésre kerül majd.

Rendkívül hálásak voltunk az interneteskozvetites.hu-nak a profi szolgáltatásért. Egy valóságos álmunkat váltották valóra, csak 4K minőségben.