Hol találja meg a Dixit árát?

Posted on

Szponzorált tartalom

Dixit ár

Vannak olyan játékok, amelyek töretlen sikernek örvendenek. Ilyen például a Dixit társasjáték, amit 2010-ben megválasztottak az év játékának és azóta globálisan ismertté vált. Főleg a képzeletet mozgatja meg, ezért nagyszerűen alkalmazható a legkisebbektől a legnagyobbakig. A Dixit ár megtalálható a különböző webáruházak oldalán, ahonnan néhány kattintással megrendelhető.

Lényegében véve a doboz kártyalapokat tartalmaz, amelyeken eltérő jelenetek láthatóak egy-egy álomvilágból. Ezek a rajzok mindenkinek mást jelentenek, ezért nem is lehet sokat magyarázni a játékról, inkább meg kell tapasztalni. A Dixit ára igen kedvező, ha figyelembe veszi, hogy milyen önfeledt szórakozást és jó kedvet biztosít.

Ráadásul különböző kiegészítőket lehet beszerezni, amivel még izgalmasabbá lehet tenni a játékot. A Dixit egyszerű szabálya, hogy ki kell találni, melyik játékos melyik lapra gondolt. A Dixit árát megtekintheti az okosjatek.hu weboldalon. Már 8 éves kortól használhatják, azonban az sem ritka, hogy házibulikon alapozzák meg vele a hangulatot.