Újdonságok Pikmi Pops a játékszigeten

Posted on

Szponzorált tartalom

Pikmi Pops

A játékok vásárlásának se vége, se hossza. Kicsik és nagyobbak egyaránt kedvelik a plüssjátékokat. Újdonágnak számít a Pikmi Pops a játékszigeten. Az óriás nyalókába csomagolt vicces állatfigurák meglepetést okoznak, hiszen sohasem lehet tudni, hogy mi van bennük.

Az ajánlott életkor 5 – 7 és 7 – 12 év, csomagtól függően. A Pikmi Pops a játékszigeten figurákat elsősorban a lányok kedvelik, hiszen a méretük miatt, a zsebben is elférnek és táskára, tolltartóra, ágyra is akaszthatóak. 45 féle figura rejtőzik a csomagolások mögött.

Mindegyik csomagban egy plüssállat és egy gyűjtőfüzet található. A lányok többsége szereti az efféle apróságokat és mindig örül az ilyen meglepetésnek. Ezek a játékok a vidám színeikkel felvidítanak mindenkit, aki csak látja őket.

A plüssökön egy zsinór is található, amivel rögzíthető a figura. Mindig a meglepetés erejével hat ez az ajándék, hiszen sohasem lehet tudni, hogy a Pikmi Pops a játékszigeten csomagolása mit rejt. A plüssök különféle illatokban készülnek, ami szintén a meglepetés része