Vőfély nélkül nem az igazi a lagzi

Posted on

Szponzorált tartalom

Vőfély

Egy pompás lakodalom alapja a megfelelő szervezés. Természetesen ez még nem minden, mert a ceremóniát követően, a programokat valakinek le is kell vezényelnie. Régebben ezt egy olyan vőfély tette, aki a család egyik barátja volt. Mára már kiment ez a szokás a divatból és inkább hivatásos szakembert kérnek fel. Ki gondolta volna még néhány évtizeddel ezelőtt, hogy a vőfély egy komoly szakma lesz, ami sok embernek jelent megélhetést?

Országszerte számos vállalkozó várja, hogy megkeressük és igénybe vegyük a szolgáltatásait. Ehhez nincs másra szükségünk, mint egy gyors telefonhívásra, amit követően a részleteket egyeztethetjük. Ha nem tudnánk, hogy merre található vőfély, akkor első lépésben a fix24.hu oldalra kell belépni, ahol településre pontosan rákereshetünk az éppen ráérő személyekre.

Vannak olyan lakodalmak, ahol már ennél előrébb léptek és ceremóniamestereket fogadnak fel. Az öltönyben és rigmusos versek nélküli megjelenés azonban távol áll a hagyományoktól. A vőfély igenis elengedhetetlen részét képezi annak, hogy mindenki remekül érezze magát.