A famintás trapézlemez tökéletes kerítéshez!

Posted on

Szponzorált tartalom

famintás trapézlemez

famintás trapézlemez

A fa csodálatos anyag, szinte elnyűhetetlen. Viszont ha azt szeretnénk, hogy évtizedekig gyönyörködhessünk szépségében, akkor bizony oda kell tennünk magunkat a karbantartást illetően. Ha például kerítésről van szó, akkor igencsak körülmények bizonyos időközönként lecsiszolni, újrafesteni vagy lazúrozni a léceket, ám van egy látványában hasonló, tartósságában és praktikumában kimagaslóan jobb megoldás: a famintás trapézlemez!

A fa mintázat rendkívül hasonlít a természetes fára, viszont mivel acéllemezről van szó, sokkal tartósabb és ellenállóbb anyagot használhatunk a kerítéshez vagy tetőhöz, illetve a különféle építmények falburkolatához. Ugye milyen sokoldalú?

Ráadásul a famintás trapézlemez előnye a szépsége mellett az is, hogy könnyű vele dolgozni, egyszerűen fel lehet szerelni oda, ahová szeretnénk, elég hozzá egy vázszerkezet. A sztenderd elemek mellett egyedi méretekben is gondolkodhatunk, mert méretre vágják nekünk a lemezeket.

A T8 famintás trapézlemez színazonos kiegészítőkkel elérhető, így az összes csavar, az élhajlított kiegészítők, valamint lezáró profilok egyaránt ugyanazzal a színnel, mintával állnak rendelkezésre.

Még csak szakemberre sincs feltétlenül szükség ahhoz, hogy fel tudjuk használni a trapézlemezeket, mert nagyon egyszerűen megoldható a felhelyezésük, rögzítésük. A színválaszték nagyon széles körben elégíti ki a mindenkori igényeket, ezzel együtt pedig a vastagságát, a bordázat milyenségét illetően egyaránt sokféle lehetőség tárul elénk a famintás trapézlemezekkel!

A lemezbenotthon.hu weboldalán megtekintheti bárki a kínálatot, egyúttal arról is több információt szerezhet be, hogyan lehet felhasználni a lemezeket és milyen további előnyöket kínálnak ezek a termékek számunkra az építkezésben!