A kutyaszállító box az eb otthona

Posted on

Szponzorált tartalom

Kutyaszállító box

A házi kedvencünknek a biztonsága mindennél fontosabb. Nem mindegyik kutya bírja jól a környezetváltozást vagy az utazást. Sokuk ezt stresszesen élik meg, ezért célszerű a kutyaszállító box használata, az állat megnyugtatása érdekében. Bizony ezt komolyan kell venni, hiszen rosszabb esetben az eb még sokkot is kaphat. Már kölyökkutyaként a biztonságos vackot keresik, ahová baj esetén mindig visszahúzódhatnak és ahol nem érheti őket veszedelem.

Nem meglepő, hogy a kutyakiállításokon fontos szerepet kap a kutyaszállító box alkalmazása. A nagy tömegben és a nyüzsgésben az állat itt harmóniára talál, ezért nem jelent gondot neki a szereplés. Van, hogy több órát kell várjanak egyetlen műsorszámra, szerepléskor pedig az ingerült kutya nem képes végrehajtani a parancsokat.

Ugyanez a helyzet az utazások során. Tény, hogy a gazdinak a nyaralás a pihenést jelenti, de az ebet rengeteg új inger éri, aminek nem feltétlenül örül. A kutyaszállító box nemcsak menedékhely, hanem a szállításra alkalmazott eszköz. A nagyobb testű négylábúnak természetesen nagyobb szerkezetet érdemes beszerezni. Mivel fontos az állat kényelme, mindig olyat válasszon, amiben a kutya képes megfordulni és lefeküdni.

A legtöbb esetben a szerkezet fogantyúval van ellátva, ezért a helyváltoztatás egyszerű. A kutyaszállító box alsó tálcáját könnyen eltávolíthatja a tisztítás érdekében. Valamint a Barzoo weboldalán lévő termékek szétszedhetőek, ezért a tárolásuk nem okoz gondot. A kisebb kutyáknál talán jobb táskát beszerezni, ami komfortot biztosít az állatnak.