A regeneráló argánolaj és egyéb hatásai.

Posted on

Szponzorált tartalom

regeneráló argánolaj

regeneráló argánolaj

Regeneráló argánolaj és jótékony hatásai a bőrre és a hajra

Ne hagyja magát a szárazságon tetten érni. Ha testének, arcának vagy hajának szüksége van egy jó adag hidratálásra, kezelje testét az exkluzív, regeneráló marokkói argánolajjal dúsított termékekkel. Ezek a termékek hidratálják a bőrt és a hajat, és friss megjelenést biztosítanak.

A Szahara jól ismeri a szárazságot. És ott nőnek az argánfák. Argánolajunk Marokkóból származik, ahol ezeket a fákat a szaharai szárazság elleni védekezésként tisztelik. Az olajos gyümölcsöket a helyi lakosok a száraz bőr és haj táplálására és hidratálására használják. Az argándiót kézzel hántolják, hogy kivonják az argánmagot, amelyből aztán aranyszínű olajat nyernek.

Fedezze fel a bőség oázisát. Ha hajad és bőröd inkább sivatagnak érzed, a hidratáló tulajdonságaiban kiemelkedő, regeneráló marokkói argánolajjal dúsított termékeink mindent megadnak, amire szükséged van ahhoz, hogy egészségesen és regeneráltan tartsd őket.

A regeneráló argánolaj tökéletes ápolást biztosít minden bőrtípus számára. Jótékonyan hat a száraz, érzékeny és pattanásokra hajlamos bőrre. Öregedésgátló hatásával különösen az érett, megereszkedett, öregedő és ráncos bőrnek segít.

Regeneráló argánolaj – értékes növényi olaj a revitalizáló és fiatalító ápoláshoz.

Hatékonyan ellensúlyozza a bőr öregedését, feszesíti a bőrt, segít a ráncok és finom vonalak kisimításában. A jótékony anyagok gazdag forrásával és magas antioxidáns-tartalmával táplálja a bőrt, védi a kiszáradástól, a káros hatásoktól és a korai öregedéstől. Egyedülállóan puhító és lágyító hatású, segít a bőr természetes feszességének és rugalmasságának helyreállításában. Teljesen természetes olaj. Nem illóolaj, így érzékeny bőrűek is nyugodtan használhatják. Az irritáció esélye minimális.

Jótékony hatások:

Táplálja, hidratálja és fokozza a bőr regenerálódását.

Véd a szabad gyökök és az UV-sugarak ellen

Csökkenti a ráncokat és a finom vonalakat, kisimítja a bőrt.

Jelentős lágyító hatása van.

Visszaállítja a bőr rugalmasságát és feszességét, megakadályozza a striák kialakulását.

Támogatja a pattanások, ekcéma kezelését, segít az égési sérülések kezelésében.

Táplálja a hajat és a hajvégeket – éjszakai pakolásként is használható.

Jól felszívódik.