Az alkoholizmus leküzdéséhez néha egy kis segítség kell.

Posted on

Szponzorált tartalom

alkoholizmus kezelése

alkoholizmus kezelése

Valószínűleg mindannyian láttunk már alkoholistát életünkben legalább egyszer. Idehaza nem ritkaság, lévén a lakosság közel egyötödét érinti valamilyen enyhébb-súlyosabb formában, és még ha nem is közvetlenül, de közvetve biztosan. Családok mennek tönkre miatta, karrierek dőlnek romba, kapcsolatok romlanak meg, emberek távoznak közülünk örökre, akik egyébként még élhetnének. De mi lehet a kiváltó ok, és miért van pont nálunk ilyen sok alkoholista? Mennyire kell mélyre ásni ahhoz, hogy az ilyesmit felderítsük? És van segítség azok számára, akik szeretnének vele megküzdeni? Nos, ezekhez egy átfogó kutatás lenne szükséges, ami valószínűleg sokaknak lenne kellemetlen, de aki hajlandó változtatni, annak lehet, hogy még nem késő. Az Alkoholizmus kezelése FELÉPÜLÖK | Leszokás az alkoholról – komplex alkoholelvonó kezelés a felepulok.hu tanúsága szerint könnyebben is mehet, mint egy több hónapos elvonulás és szenvedés, ám idáig is el kell jutni valahogy.

Mi miatt nyúlnak a legtöbben a pohár után? A legtöbbször a kiváltó ok

  • valamilyen kudarc, akár magánéleti, akár karrierbéli,
  • nehéz életkörülmények, bizonytalan megélhetés,
  • rossz társaság, társadalmi nyomás,
  • fokozott stressz,
  • vagy éppen a túlzott jólét.

Ezek bármelyike eredményezheti, hogy az ember elveszíti a kontrollt a szomja felett, és mire észbe kap, már ki is alakult a függőség. És nem csak arra kell itt gondolni, amikor már reszket az ember, és dührohamokat kap, ha nem jut hozzá az adagjához. Nem, ennek a szintnek az eléréséhez hosszabb idő kell, bár a hajlam lerövidítheti a kialakulását. De addig, amíg az alkoholizmus szégyennek és megvetendőnek számít, amiről arrogáns szakorvosok undorral az arcukon papolnak, addig ne is várjuk a változást.

De nem mindenki áll ám így hozzá! Alkoholizmus kezelése FELÉPÜLÖK | Leszokás az alkoholról – komplex alkoholelvonó kezelés – ezt kínálja nekünk a felepulok.hu, és a mögötte lévő vállalkozás, ami kifejezetten az alkoholisták gyors és eredményes helyes útra állítását tűzte ki célul. Aki igénybe veszi a szolgáltatásukat, az nagyon jó eséllyel indul el a leszokás, illetve a felépülés ösvényén. A kezelés terápia-alapú, nem tömik az embert gyógyszerrel, és az intézmény segítségével sikeresen leszokott egykori alkoholfüggők is részt vesznek a programban. Mert hiszen ki más tudna erről többet, mint azok, akik maguk is átélték? Már az is beszédes, hogy a vállalkozást egy egykori alkoholista apa-fiú páros indította el, és mára több tucat emberen voltak képesek segíteni. Neves szaktekintélyek, mint például dr. Petke Zsolt is közreműködnek, és a program sikerrátája igen meggyőző.

Mint mondják, a gyógyulás első lépése a felismerés, ezért a felepulok.hu állapotfelmérést is tart az őket megkeresőknél. Így kiderülhet, hogy az illető mennyire van rossz helyzetben, mennyire lenne számára nehéz a leszokás az alkoholról. Ha ez megvan, és szükséges, akkor jöhet a 28 napos intenzív kezelés a Szőc község mellett található bentlakásos klinikán. Ebben a segítségünkre lehetnek családtagok, hozzátartozók is, ám az ellátás teljes; aki ide látogat, az biztos lehet benne, hogy nyugodt körülmények között tud majd a felépülésre koncentrálni. Tény, hogy a kezelés nem olcsó, de hatalmas eredményeket lehet vele elérni, és nem mellesleg a dologhoz az utógondozás is hozzá tartozik. Vagyis a közel egy hónap után nem engedik el az ember kezét, és mehet gyógyultan Isten hírével, hanem odafigyelnek a kezeltekre, hogy ne essenek vissza később sem. Megesik persze, hogy az alkoholizmus nem gyógyítható, de a felepulok.hu nem fogja egykönnyen feladni. „Alkoholizmus kezelése FELÉPÜLÖK | Leszokás az alkoholról – komplex alkoholelvonó kezelés” ezt keresse mindenki, akinek segítségre van szüksége a leszokáshoz.