Egyedi vászonkép a falon.

Posted on

Szponzorált tartalom

vászonkép

vászonkép

A többség szereti olyan holmikkal körül venni magát, amik nem csak a divatról szólnak, hanem valami különleges jelentőségük van. Az ilyen tárgyak jó érzéssel töltenek el, kellemes rájuk nézni. Pont ezért ideális ajándék ötlet a vászonkép abban az esetben, ha szeretnénk valami különlegességgel kedveskedni egy családtagnak vagy egy közeli barátnak!

Hogyan lehet vászonképet nyomtatni? Nyilvánvaló, hogy speciális technikával készül, ezért otthon semmiképp sem tudjuk házilag kivitelezni ugyanazt a minőséget, mint amit például a plotbase.hu tud nyújtani. A magas minőség egyben a tartósság ismérve, tehát ha olyan vászonkép készítésben gondolkodunk, ami szép és időtálló, akkor a honlapjukon könnyen elérhetjük mindezt!

Nincs más dolgunk, mint a weboldalon rámenni a megfelelő opcióra, ahol mindjárt látni fogjuk a felületet, ahová képet lehet feltölteni. A fotó feltöltése során figyelni kell arra, hogy olyan képpel dolgozzunk, aminek jó a minősége, mert csak így várhatjuk el ezt a színvonalat majd a vászonképünk esetében is! Ne aggódj, nem neked kell mérlegelned, hogy vajon elég jó-e a kép, mert a fénykép feltöltésével a felület analizálásba kezd és megmutatja, hogy milyen minőségű vászonképet tudnak a képünkből készíteni.

Miután a program és te is megfelelőnek találtad a fotót, már csak néhány egyéb beállítás van hátra. Azt is ki tudod választani többek között, hogy milyen vastag legyen a keret, továbbá a vászonkép keretének szélességét és magasságát, avagy a kép méretet is meg kell határozni a rendeléshez. Olyan lehetőség is van, mint a laminálás, ami lehetővé teszi, hogy egy védőréteg legyen elhelyezve a kép felületén, ami még tovább megőrzi a termék minőségét.

A vászonkép rendelés online is lehetséges, kiszállítással vagy személyes átvétellel Budapesten.