Ha költöztetés, akkor csak megbízható költöztetővel!

Posted on

Szponzorált tartalom

költöztetés

költöztetés

Lehet pozitív tapasztalatokat szerezni akkor is, ha a többség az adott témában inkább a negatív dolgokat tudja felhozni. Ilyen volt számunkra a költöztetés, ami köszönhetően a megfelelő cégnek, minden gond nélkül lezajlott!

A múlt hónapban úgy alakult, hogy költöznünk kellett, mert a főbérlő hirtelen visszaköltözött külföldről és szüksége lett a lakására. Ha már így alakult, szerettünk volna egy jobb energetikai besorolású ingatlanba költözni, amit viszonylag rövid keresés után szerencsésen meg is találtunk. Eddig nem volt gond, de szorított minket az idő, így gyorsan kellett találnunk egy költöztetőt, aki rövid határidővel is elvállal minket.

Azt le kell szögeznem, hogy nem kifejezetten az olcsóság volt a szempont a megfelelő cég kiválasztásánál, sokkal többre tartottuk azt, hogy megbízhatóak legyenek és jó referenciákkal rendelkezzenek. Ezen szempontok ellenére sikerült jó áron elérnünk a költöztetés szolgáltatást. Kivettünk néhány nap szabadságot, hogy el tudjunk rendezni mindent, mielőtt a teherautó megérkezik.

Kaptunk néhány hasznos tanácsot tőlük, hogy mire figyeljünk az előkészületeknél, így azt kell mondjam, ezeket megfogadva még a pakolás is könnyen ment! Minden a helyén volt a megfelelő dobozban, a bútorok szétszereléséhez nem kellett segítség (de egyébként ilyen szolgáltatásai is vannak a Költöztetésben Otthon nevű cégnek), már csak az volt hátra, hogy elérkezzen a költözés napja. Így is lett.

Reggel a megbeszélt időpontban megkezdődött a költöztetés, elkezdték lehordani a bútorainkat és minden más cuccunkat a lakásból. A párom annak idején megörökölt egy díszes, faragott antik bútort, amit nagyon szeretünk, nagy becsben tartunk. Féltünk tőle, hogy baja esik majd a költözésnél, ami kár volt, mert saját szemünkkel láttuk, mennyire vigyáznak a holmijainkra a költöztetők. A költöztetést összességében gyorsan és problémák nélkül megoldottuk, még a parkolásról is gondoskodtak a szakemberek, szóval mindenkinek ajánlani tudom őket, mert professzionális költöztetésben volt részünk, ami végül szép emléket hagyott bennünk!