Miért éri meg a cirkon korona?

Posted on

Szponzorált tartalom

cirkon korona

cirkon korona

A fogászati beavatkozások, kezelések kapcsán mindig az jut az ember eszébe, hogy bizony költségesek lehetnek. Drága dolog az egészség, azonban nem feltétlenül! Ha mégis úgy alakul, hogy muszáj fogpótlást csináltatni, márpedig nem esztétikailag, hanem egészségügyi szempontból, de mindenképp ajánlott pótolni a hiányt több és egy fog esetén is!

A cirkon korona kapcsán felmerül a Hegedűs Dental Fogászat és Cirkon Központ neve, amely egy budapesti rendelő, ahol modern anyagokat használnak és fájdalommentes kezeléseket hirdetnek. Tartósan kedvező cirkon korona árak jellemzik, emiatt is szeretnénk bemutatni, hogy általuk milyen lehetőségekkel élhetünk!

Amikor pótlásra van szükség, az megvalósítható egy és több fog, akár egy egész fogsor esetén is annak ellenére, hogy a híd már nem tudna megoldást nyújtani a túlzott foghiány miatt. Hogyan lehetséges ez? A válasz a mesterséges foggyökér, ami segít abban, hogy biztos, stabil pontot jelenthessen a felhelyezendő korona számára.

Miben más a cirkon és a hagyományos porcelán? Számos különbség jellemzi egyiket és másikat, de talán a legfontosabb és egyben legkedvezőbb adottság, ami a cirkon korona mellett szól, az a fémmentesség! Valóban nem tartalmaz fémet, így azok is viselhetik, akiknek ezzel egyébként problémája lenne.

Mivel a fogakat lecsiszolják és arra helyezik a koronát, a fém idővel kikezdheti, érzékennyé teheti a pótlás alatti fogakat. A cikronnál ez nem fordulhat elő, ez az egyik oka annak, hogy miért is tartósabb! Részletes tájékoztatást kaphatunk a lehetőségekről és az anyagokról a fogászat honlapján, ahol egyúttal időpontot is lehet foglalni személyes konzultációra.