Milyen WC ülőke kerüljön a csészére?

Posted on

Szponzorált tartalom

WC ülőke

Ha a lakásfelújítás során valaki a fürdőszobára is nagy hangsúlyt akar fektetni, akkor a WC csésze is mindenképpen nagy figyelmet kell kapjon. Nem csupán a csésze jut fontos szerephez, hanem az ehhez tartozó WC ülőke is. Ennek a kiválasztásánál számos szempontot kell figyelembe venni annak érdekében, hogy a vásárló sokáig elégedett legyen a döntésével és azt ne kelljen kicserélni alig pár hónap után.

A leglényegesebb, amit a vevőnek észben kell tartani, hogy bizonyos WC ülőke modellek kifejezetten egy adott WC csészéhez lettek gyártva. Persze a legtöbb hagyományos ülőke kompatibilis mindegyik WC csészével. Ha megvan az a modell, amelyik tökéletesen passzol a csészéhez, akkor rá lehet térni az esztétikai oldalra.

Fontos kiválasztani azt a WC ülőke mintázatot és színt, amelyik a legjobban passzol a fürdőszoba stílusához. Ha mondjuk a csempe kék és fehér, akkor remekül mutat a fehér csészén egy kék WC ülőke. A beszerzéskor a kliens a zsanérok típusát is megválaszthatja, a fém vagy műanyag mellett döntve. Sőt, a lecsapódásmentes, úgynevezett soft closing típusok is szóba jöhetnek.