Van olyan cég, amely ingyenes pályázatfigyelőként is működik

Posted on

Szponzorált tartalom

Ingyenes pályázatfigyelés

Egyre több, az Európai Unió által biztosított pályázat elérhető a magyar vállalkozóknak is, így folyamatosan érdemes nyomon követni az ezzel kapcsolatos oldalakat. A Forráscentrum Kft. tevékenységei közé tartozik az ingyenes pályázatfigyelés is, amellyel felméri, hogy egyáltalán milyen lehetőségei lehetnek egyes vállalatoknak. A sikerdíjért dolgozó cég folyamatosan tájékoztatja a pályázatfigyelésre feliratkozó ügyfeleket, a számukra elérhető tenderekről.

Itt természetesen nemcsak azok jöhetnek szóba, akiknek a cég jelenlegi állapotában megfelel, hiszen a követelmények viszonylag szigorúnak mondhatóak, így azokról is fontos értesülni, amelyek egy-egy kisebb befektetéssel járó fejlesztés után lesznek hozzáférhetőek. A szolgáltatás igényléséhez semmilyen különösebb dologra nincs szükség, mindössze egy űrlapot kell csak kitölteni a Forráscentrum weboldalán, ezután pedig fogadni a megadott e-mail címre érkező hírleveleket.

Amennyiben a jelentkezésnél a telefonszámát is megadja, úgy a vállalat egyik munkatársa felveszi Önnel a kapcsolatot és egy ingyenes konzultáció keretében tájékoztatást nyújt a jelenlegi és jövőbeni támogatásokról, illetve átbeszélik, hogy milyen erőfeszítéseket és fejlesztéseket kellene tennie ahhoz, hogy sikerrel indulhasson el egy tenderen. Mivel a szolgáltatás térítésmentes, így mindenképpen érdemes feliratkozni, mert ezzel csak nyerhet.

A vállalkozásnak már igen nagy tapasztalata van a témában és már közel 900 nyertes tendert tudhat a háta mögött, amivel összesen 13 milliárd Ft összegű támogatást ért el, az őket megkereső ügyfeleknek. A komoly előkészületeket és nagyfokú precizitást igénylő pályázatírói tevékenység ránézésre igen egyszerűnek tűnik, azonban jóval komplexebb feladatkörrel jár a dokumentáció szövegezésénél és összeállításánál. Ezt persze kemény és kitartó munkával, a már meglévő munkatárs is meg tudja csinálni, de sokkal jobb eséllyel indulhat akkor, ha egy szakemberre bízza, így értékes időt takaríthat meg saját magának és az alkalmazottaknak is.