WPC kerítéselem, kompozit kerítéslécek.

Posted on

Szponzorált tartalom

WPC kerítéselem

WPC kerítéselem

Felújításba fogtunk néhány hónapja, ami egészen jól halad. Ez leginkább annak köszönhető, hogy a korszerű építőanyagok nagyban megkönnyítik a dolgunkat. Ami régen hónapokat, éveket vett igénybe, az ma a megfelelő technológiával néhány nap alatt is megvalósítható.

A ház kész, most leginkább a kültéri, kerti munkálatokra fókuszálunk. Amikor a teraszt csináltuk, akkor találkoztunk először a kompozittal, ami egy szuper anyag! Kisebb utánajárást követően rájöttünk, hogy a kerítésünk is készülhet ebből, hiszen a WPC kerítéselem formájában is felhasználható!

Nagyon örülünk, mert így sokkal hamarabb készen leszünk, de ami még jobb, hogy olyan anyaggal dolgozhatunk, amit nem kell az évek során rendszeresen karbantartani. A WPC ugyanis időjárásálló, bírja az esőt, a havat, a napsütést. Gombamentes, nem penészedik, mindez pedig a speciális bevonatának köszönhető. Szerencsénkre a rovarok is elkerülik, tehát tényleg semmi sem fogja kikezdeni.

Ha valaki más is éppen a kerítését építi, annak jó szívvel ajánlom a WPC kerítéselem nyújtotta lehetőségeket, mert azok igen sokrétűek! Színválaszték szempontjából is előnyös, hiszen könnyedén az ingatlan stílusához igazodó színt választhatunk a kínálatból. Összességében ezekkel az előnyökkel még azt is meg merem kockáztatni, hogy majdhogynem a legolcsóbb megoldást választottuk, ami egyben kimagaslóan szép is. Imádjuk!

Annak ellenére, hogy relatíve egy műanyag, mindent lehet rá mondani, csak azokat a negatívumokat nem, amelyekkel a műanyagot illetni szokták. Kimagasló tulajdonságokkal bír, sokrétűen felhasználható és időtálló. Felrakása is egyszerű, csak egy fogadó vázra van szükség, amihez rögzíteni lehet.

A WPC kerítéselem méretre vágható, hozzá pedig minden speciális kelléket, tartozékot beszerezhetünk ott, ahol ezt az anyagot értékesítik. Érdemes átgondolni, hogy miért éri meg jobban ez a megoldás, de azt gondolom talán az esztétikum és a tartósság az, ami döntő érv lesz mellette.