Ha egyedi póló készítés, akkor irány a LOLmarkt!

Posted on

Szponzorált tartalom

egyedi póló készítés

egyedi póló készítés

Furcsa, hogy mi mindenért „vetemedhet” arra az ember, hogy valamilyen megkülönböztető jelzést, ruhadarabot öltsön magára. Lehet ez egy különleges alkalom, egy speciális unkakör vagy éppen egy rendezvény is, mint ahogyan például velem megesett. Egy főzőversenyre neveztünk be a kollégáimmal, és mondanom se kell, nagyon izgultunk miatta. Volt időnk felkészülni, nem arról van szó, de ez volt az első ilyen alkalom, és nagy reményeket fűztünk hozzá. Igazán különlegessé akartuk tenni a dolgot, úgyhogy az egyedi póló készítés mellett döntöttünk, hogy valami egyenruha-féleség legyen rajtunk, és mindenki láthassa: ez bizony egy összetartó csapat! Igen ám, csakhogy ki kellett gondolni, hogy mit szeretnénk rá. Csak felirat legyen? Vagy valami embléma is? Milyen színű legyen? A sok felmerülő kérdés mellett azt is meg kellett valahogy oldani, hogy el is készüljenek és fel is tudjuk venni őket, ami megint egy másik része volt a kihívásnak. Isteni szerencse, hogy a fiam ajánlotta a lolmarkt.hu pólókészítő vállalkozás oldalát, ahol az egyedi póló készítés az egyik leginkább népszerű és praktikus funkció.

A verseny előtt pár héttel végre megszületett a döntés: zöld pólót szeretnénk, rajta egy rajzolt bográccsal és a csapat nevét jelző felirattal. Mi sem egyszerűbb, gondoltam, mikor rám osztották a feladatot, hogy anyagbeszerzés helyett inkább ez legyen az én feladatom. Gondoltam, hogy valahonnan keresek egy megfelelő képet, és azzal elkészítem valahogy a mintát, ami majd rákerülhet a pólókra. Csakhogy nem vagyok egy túlzottan ügyes kezű vagy kreatív fickó, így amit magamtól össze tudtam hozni, az minden lett, csak éppen nem szép. Éppen ezen bosszankodtam, amikor a fiam megkérdezte, hogy mi a baj. Elmeséltem neki a sztorit, ő pedig egyből odaült mellé a géphez, és kikereste nekem az emlegetett weboldalt. Megmutogatta nekem, hogy milyen minták, előre elkészített emblémák vannak, majd felhívta rá a figyelmemet, hogy egyedi póló készítés is van, azzal is mindenképpen számoljak. Na, mondanom se kell, ennek nagyon megörültem, és hogy egy perc se menjen kárba, gyorsan meg is írtam az ügyfélszolgálatukra, hogy mit szeretnék, mi az elképzelésem.

Hála az égnek vannak még olyan vállalkozások, ahol nagy hangsúlyt fektetnek az ügyfelekkel való kommunikációra, ugyanis már másnap meg is érkezett a válasz, innentől kezdve pedig a dolgok folytak a maguk medrében. Az ott dolgozó ügyes grafikusok az instrukcióim alapján pontosan meg tudták tervezni azt, amit megálmodtam, úgyhogy már nem volt hátra más, mint leadni a végleges megrendelést a 6 darab pólóra. Még éppen időben voltam, de így is hatalmas szerencsém volt, hogy a kölyök pont őket ajánlotta. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire hamar készen lesznek a munkával, pár nappal később már jött is az értesítés, hogy a pólók elkészültek, és a futárral úton vannak hozzám. Nagyon örültem, hogy ennyivel előtte sikerült elintéznem a dolgot, és hogy az egyedi póló készítés ilyen egyszerűen és simán ment. A csapat többi tagja is módfelett elégedett volt a végeredménnyel, és a versenyen is adott nekünk a megkülönböztető jelzés valamiféle csapatszelemet.

Végeredményben nagyon jól zárultak a dolgok, az általunk elkészített étel, még ha nem is lett 100%-ban olyan, mint amilyenre terveztük, azért minid a zsűrinek, mind a kóstolóközönségnek nagyon ízlett. Így az lett az eredmény, hogy másodikak lettünk, ami elsőre szerintem nagyon szép eredmény. Kifejezetten büszke voltam magunkra, ahogy az eredményhirdetéskor átvettük a nyereményünket. Biztosan nagyon jól mutattunk az egységes felsőinkben, és ebben az egyedi póló készítés rengeteget segített. E nélkül mi is csak egy szedett-vedett kompánia lettünk volna.