Balatonpro.hu : A csapatépítés programok igazi szakértője.

Posted on

Szponzorált tartalom

csapatépítés programok

csapatépítés programok

A csapatépítés programok egészen különbözőek lehetnek. Ahány cég, annyi program. De honnan tudhatjuk, hogy ahova megyünk, valóban azt kapjuk, amit vártunk?

Sokkal nehezebb ugyanis jó csapatépítés programokat találni, mint ahogyan azt gondolnánk. Nem mindegy, hogy hova megyünk, mit csinálunk, milyen a csapat elosztása.

Mindig kell valaki, aki igazán ért hozzá, aki tudja, hogy milyennek kell lennie egy hatékony csapatépítőnek és ezeknek az ismereteknek a birtokában szervezi meg a programokat.

Számos csapatépítőt megjártam már, de az abszolút kedvencem eddig a balatonpro.hu programja volt. Már számtalan csapatépítő szervezésén túl vannak, bátran lehet rájuk számítani ebben a témában.

Érdekes és izgalmas feladatokat találnak ki, mindezt a Balatonon. A vízben hűsölve, izgalmas, sokak számára ismeretlen eszközöket próbálhatunk itt ki, vagy akár vitorlázhatunk is a vízen.

Vízi programok területén ők a királyok, nagyon sok eszközük van és sok programot is szerveznek ezekkel.

Lehet náluk vitorlásokat bérelni, SUP és csónakok is vannak náluk, így a csapatépítésnek csak a képzeletünk szab határt.

Sok ügyességi versenyt állítanak össze, ezeket a feladatokban mindenki örömét leli, a csapat pedig megtanul együtt gondolkozni, segítenek ezek a feladatok a kommunikáció erősítésében is.

ezek a programok összekovácsolják a csapatot, én is nagyon élveztem, mikor a céggel itt voltunk és kipróbálhattam magamat különböző vízisportokban. Az ügyességi versenyeket pedig kortól és nemtől függetlenül minden kollégám nagyon élvezte.

Elfelejtettük, hogy ki milyen pozícióban van az irodában, a vezetőkkel is kötetlenül, jó hangulatban versengtünk, és nagyon örültünk, mikor jó eredményeket értünk el a csapatjátékok során.

Mindenki élvezte a csapatépítőt, eddig ez volt a kedvencem. Nagyon szeretem a vizet, a vitorlásokat és a Balatonnak is van egyfajta hangulata, ami szerintem mindenkit elvarázsol.

Nem tudom, hogy hogyan fogják legközelebb überelni ezt a csapatépítőt, de szerintem nem fog sikerülni, nem hiszem, hogy találnak még egy ennyire jó programot, amit ennyire élvezni fog mindenki.

Pedig ez a csapatépítők lényege, hogy az egész csapat élvezze és sokkal közelebb kerüljünk egymáshoz. Nehéz mindenkinek a kedvére tenni és nehéz olyan programokat találni, amit mindenki ennyire élvez. De nem csoda, hiszen nyár van és meleg, mindenki, aki csak teheti a vízparton van és igyekszik ott hűsölni. Ezért bizonyult nagyon jó döntésnek, hogy mi is a legnagyobb tavunk mellett töltsük el az időnket.

Rossz idő esetén benti programlehetőségeik is vannak, így, ha nem lett volna kellően meleg, akkor sem lettünk volna elveszve. Nagyon élveztem a programokat, szerintem javult köztünk a kommunikáció és sokkal közelebb is kerültünk egymáshoz, ez pedig a csapatépítők igazi célja.

Remélem, hogy még vissza fogunk jönni ide, vagy legalább valami ehhez hasonlóan jó helyre, mert ez tényleg mindenkinek tetszett. A csapatépítők lényege is teljesült, hiszen sokkal egyszerűbben oldjuk meg a feladatainkat a munkánk során is.