Nitrogén palack rendelés a kurkuma mellől.

Posted on

Szponzorált tartalom

nitrogén palack rendelés

nitrogén palack rendelés

Épp a kedvenc különlegességeket forgalmazó indiai fűszerboltomban válogattam, amikor kétségbeesve hívott fel a gyártásért felelős kolléga, mert kifogyott a nitrogén palack és nincs tartalék palack a telephelyünkön. Márpedig nitrogén gáz nélkül nincs áramkörgyártás sem és már egyetlen kieső műszak óriási kárt tud okozni. Egy pillanatig sem estem azonban kétségbe, mert évek óta telefonom gyorshívóján van a megoldás: a gazpalacfutar.com.

A gazpalackfutar.com 17 éve van jelen a piacon és szinte minden olyan gáz forgalmazásával és kiszállításával foglalkozik, amire magánembereknek vagy az iparnak szüksége lehet. Tartanak sima PB gázt is, de olyan különlegességek is szerepelnek a palettájukon, mint a Corgon gáz. 18% széndioxid és 82% argon keverékeként, a corgon messze hatásosabb a régen használt CO2 védőgáznál. Bármilyen lemezvastagságú, ötvözetlen, vagy gyengén ötvözött acélról is van szó, a hatékony és gazdaságos hegesztési munkákhoz a corgon gázkeverék a legideálisabb.

A gazpalackfutar.com természetesen tartja az iparban talán legismertebb védőgázt, az Argont, is. Az Argonnak megvan az a rendkívüli képessége, hogy alig, vagy egyáltalán nem lép reakcióba más elemekkel és vegyületekkel, így ennek köszönhetően még a kohászat és ívhegesztés hőmérsékleti körülményei között sem lép kölcsönhatásba a fémekkel. Éppen ezért alkalmazzák szívesen a metallurgia területein, de jellemzően megtaláljuk a búvárkodásban és az élelmiszeriparban is. Sőt, még egyes fénycsövekben is használják. De barátom rendelt a gázpalackfutártól már oxigén palackot is búvárkodáshoz.

A gazpalackfutar.com ugyanis kis- és nagy megrendelést egyformán fontosként kezel. Sőt, rendkívül sürgős esetben akár előbbre veszik a kisebb értékű kiszállítást a naggyal szemben, ha a nagynál nem azonnal megoldandó vészhelyzetről van szó.

Mivel ilyen széleskörű a felhasználás a különböző gázok esetében, a palackok mérete is követi ezt a változatosságot, hogy minden cég illetve személy megtalálhassa a számára legideálisabb kiszerelést. A palackok mérete jellemzően 5 és 50 Liter között mozog.

Szeretek a gazpalackfutar.com-mal dolgozni, mert Budapesten és annak 20 km-es körzetében akár 2-4 óra alatt megtörténhet a kiszállítás. Szuperül alakítják a futárok útvonalát és nagyon figyelnek a hatékonyságra. Nem rabolják feleslegesen sem az ügyfél, sem saját futárjaik idejét. Telefonon előzetesen értesítenek a futár érkezéséről, így a csere egy-két perc alatt le is bonyolítható. Mindössze arra kell figyelni, hogy a cserélni kívánt palack és a most rendelt palack azonos méretű legyen. Ez a kiváló szervezés teszi lehetővé, hogy a gazpalackfutar.com hetente kb. 100 ügyfelet szolgálhasson ki.

Most is azonnal sikerült elérnem őket telefonon és meg is erősítették, hogy hamarosan érkezik cégünkhöz a most rendelt nitrogén palack. Vészhelyzet elhárítva, vissza a kurkumához…