Pannon-Safe lakásbiztosítás –

Szponzorált tartalom

lakásbiztosítás

lakásbiztosítás

Neked mi a legnagyobb kincsed?

Erre a kérdésre mindenki mást szokott válaszolni. Persze, ha tárgyra kell gondolni, vannak, akik az autójukat sorolják ide, valamelyik elektronikai eszközüket, esetleg egy ritkább tulajdonukat, mondjuk valamilyen ereklyét, amit esetleg egy koncerten szereztek. Ahány ember, annyiféle válasz. Mind különbözőek vagyunk, mindenkinek mások az értékei. Mindenkinek más tulajdonai vannak, és mindenki máshogyan rangsorolja ezeket. Mikor elhangzik ez a kérdés, vannak, akik egyből ár szerint rangsorolják a holmijaikat, mások pedig sokkal többre tartják az érzelmi töltetet, a kötődést a szóban forgó tárgyhoz.

Erre a kérdésre az én válaszom a lakásom lenne. Ez mind árban, mind érzelmi alapon a legértékesebb kincsem.

Az árat nem kell magyaráznom, hiszen mindenki tudja, mennyire drágák a lakások. Akinek van lakása, az pedig az érzelmi ragaszkodást is érti. Hiszen az ember első lakásában rengeteg minden történik, minden folt mesélni tudna, rengeteg minden történt nálunk.

Éppen ezért, mert ennyire fontosnak érzem a lakásomat, úgy döntöttem, hogy a biztosításom fordulónapján búcsút mondok az eddigi biztosításomnak és kötni fogok egy újat.

Ez nálam viszonylag nagy előrelépés, mivel a konyhában imádom az újításokat, a ritka fűszereket, az új ízeket, az öltözködésemben igyekszem tartani a lépést a legújabb divattal, de a pénzügyeimben a régihez, a megszokotthoz szoktam ragaszkodni.

Ezért is volt kifejezetten furcsa egy új lakásbiztosítást kötni. Szerencsére nem ment olyan nehezen, mint gondoltam. Az ilyen, pénzügyi jellegű döntéseimet mindig igyekszem alaposan megfontolni, hogy ne hozzak meggondolatlan döntéseket.

Mikor éppen a biztosításokat nézegettem, akkor találkoztam a pannonsafe.hu oldallal.

A pannonsafe lakásbiztosítás pedig internet szerte hírnévre tett szert. Ezen az oldalon ugyanis van egy lakásbiztosítás kalkulátor, ami megkönnyíti a lakásbiztosítások közti válogatást. Könnyen és gyorsan fel lehet fedezni a biztosítók legjobb ajánlatait, itt segítséget kapnak az érdeklődők ahhoz, hogy a számukra leginkább megfelelő biztosítást tudják kiválasztani, megtalálni.

A cég egyébként a Pannonsafe Kft, akik már hosszú évek óta a piacon vannak és pénzügyi döntések meghozatalában segítenek.

Itt több biztosítást is lehet kötni, de tudnak segíteni a hitelek közt is eligazodni, a megtakarítások és a vállalkozások pénzügyei is jó kezekben vannak náluk.

Rengeteg mindent lehet online is intézni ennél a cégnél, de aki a hagyományosabb megoldásokat keresi, az be tud menni az irodájukba is, itt pedig egyeztetni tudnak velük.

Mivel egy kicsit el voltam veszve a biztosítások közt, nekem igazi megváltás volt a lakásbiztosítás kalkulátor.

Szerintem egészen könnyen használható, bele kell írni a lakásunk adatait és a preferenciáinkat, így pedig segítenek megtalálni a leginkább hozzánk passzoló, legjobb ajánlatot a piacon.

Nem érzem magamat kevesebbnek attól, hogy nem értek a biztosításokhoz. Szerintem, ha valaki egy ilyen, pénzügyi cég segítségét kéri a döntései meghozatalában, az éppen olyan, mint mikor bemegy a pékségbe és reggelit vesz.

Otthon is tudnánk kenyeret sütni, de akárhogyan is próbálkozhatunk, az nem lesz ugyanolyan, mint az, amit a boltban veszünk.

Sosem tudok olyan alapossággal utánajárni az aktuálisan elérhető biztosításoknak, mint a Pannonsafe Kft., és egyedül sosem fogok tudni ugyanolyan megfontolt és mindent számba vevő döntést hozni, mint a Pannon-Safe csapata.

A segítségükkel megkötöttem a biztosítást, most pedig nyugodtan hajthatom álomra a fejemet, tudva, hogy a Pannon-Safe biztosítás mellett nem kell aggódnom.