Te gyakran szoktál szelfizni?

Posted on

Szponzorált tartalom

szelfi automata

szelfi automata

Manapság leginkább a fiatalok körében megfigyelhető a szelfizés elterjedése. Egy többet mutatjuk magunkat a közösségi oldalakon, a lájkoktól várjuk a visszajelzéseket s és szeretünk megmutatni minél többet az életünkből. Mindezt nem azért tesszük, mert annyira elégedettek vagyunk az életünkkel. Ha így lenne, akkor nem lenne szükségünk visszaigazolásra arról, hogy jó az, amit csinálunk. Sok esetben nem is teljes mértékben igaz az, amiket megosztunk ezeken az oldalakon. Hiszen próbálja mindenki a legjobb oldalát mutatni, és a nehézségekről, illetve a szomorú dolgokról kevésszer esik szó. Ha a motiválni szeretnénk az embereket vagy valami pozitívabb átadni számukra, akkor ezekre a célokra is nagyszerű felületek a közösségi oldalak. Ha ilyen céllal posztolunk és osztjuk meg a mindennapjainkat, s akkor máris hasznosabbak lehetnek a tartalmainak.

Egy szelfi automata viszont sokkal többet tud adni számunkra, mint egy sima telefonnal készített fénykép. A szelfi automata ki is tudja nyomtatni a képeket, amiket utána haza vihetünk és akár évek múltán is visszanézhetők őket. Ezeket a képeket hogyan digitális formában is megkaphatod, viszont az mindig egy külön öröm, amikor egy a kezedbe foghatod az elkészült képet. A szelfi automata bérlést több helyről is megteheted, viszont a Selfiegép szolgáltatásra szerintem az egyik legjobb ebben a szakmában.

A Selfiegép szolgáltatását lehet kérni esküvőre, céges bulikra vagy akár fesztiválokra is. Bármilyen eseményről is legyen szó, a szelfi automatának köszönhetően olyan emlékeket vihet mindenki haza, amikre évek múltán is emlékezni fognak. A szelfi gépekhez lehet választani külön hátteret, a képek elkészítéséhez lehet használni kellékeket, mint például paróka, szemüveg vagy álarc. Ezek a lehetőségek folyamatosan bővülnek, illetve a gépek mennyisége és minősége is folyamatosan javul. Ha a rendezvényekre olyan szolgáltatást szeretnél igénybe venni, ahol a gép üzemeltetője is jelen van, akkor a Selfiegép lesz számodra is a legjobb megoldás.

A megbeszélt időpont előtt egy órával már megjelennek a helyszínen és felállítják a szelfi gépeket. Amennyiben Budapesten belül kéred a szolgáltatást, akkor kiszállítási díj nélkül te is igénybe veheted. Ha vidéken szeretnél bulizni egyet akkor sem kell aggódni, mert alacsony kiszállítási díjjal dolgoznak. Ha a rendezvényen folyamatosan jelen van egy kolléga, aki felel a kép használatáért és problémamentes működéséért. A fotókat digitális formában is elküldik a szolgáltatást igénybe vevő személynek a rendezvény lezárása után. A szelfi képek rövid mozgóképeket is képesek készíteni ezért, ha erre is lenne igény, akkor a helyszínen a munkatárs segítségével ezek a rövid videók is könnyen elkészíthetőek.

A weboldalon több olyan cég neve is szerepel, akik már a Selfiegép csapatát választották. Melyek azok a vállalkozások, akik előszeretettel használják a szelfi gépeket a rendezvényeiken? Ilyen például az Ikea, Cofidis, GLS, OTP Bank, Lukoil, Decathlon, stb. Ezek mind olyan nagy cégek, akik adnak a minőségre és a minőségi szolgáltatásokra ezért, ha ők a Selfiegépet választották, akkor biztosan sz olyan minőségi szolgáltatást nyújtanak, ami megéri az árát.

Ha te is szívesen feldobnád a rendezvényedet egy ilyen szelfi automatával, akkor a Selfiegép csapata nagyon szívesen segít neked ebben. Az oldalukon pontosan tudsz tájékozódni a szolgáltatásuk pontos részleteiről, az árakról, a bérlés hosszáról és menetéről, illetve a blokk cikkeknek köszönhetően még egyéb érdekességeket, aktualitásokat és történeteket is megtudhatsz a szelfi gépekről.

A legjobb szelfi automata szolgáltatást szeretnéd választani, akkor a Selfiegép csapatát ne felejtsd el számításba venni.