Capetran tatami szőnyeg az intenzív edzésekhez

Posted on

Capetran tatami szőnyeg

A tornatermeknek mindenképpen szükségük van olyan szőnyegekre, amelyeken le lehet bonyolítani az edzéseket. A tacticsport.hu weboldalon kell körülnézni, amennyiben valaki vásárolni szeretne. Az itt kapható Capetran tatami szőnyeg több szempontból is nagyon előnyös.

A kezelése igazán gyors lehet, hiszen a felülete könnyen összeilleszthető. Kétszínű felülettel rendelkezik, éppen ezért mintákat is ki lehet rakni a segítségével. Az sem jelent gondot, ha valaki intenzív edzéseket szeretne tartani. A Capetran tatami szőnyeg stabil illesztésekkel rendelkezik. Jár hozzá védőszegény is, így ennek a megvásárlására nem kell külön sort keríteni. A tisztítása sem ütközik akadályba, éppen ezért nagyon népszerű a vásárlók körében. Kedvezményes áron vásárolható meg a webáruházból. A Capetran tatami szőnyeg kiszállítására általában csupán 1-2 munkanapot kell várni.

A vásárlói visszajelzések szerint igazán jó minőségű. A vastagsága 2,5 centiméter, tehát kényelmesnek mondható. Merev szerkezettel rendelkezik és nem hajtható össze.