Online megrendelhető Assassin’s Creed könyvek

Posted on

Assassin’s Creed könyvek

Egy kis kikapcsolódásra vágyunk, de sohasem volt kedvencünk a televízió nézése vagy éppen a világhálón való böngészés? Az internetet is csak akkor használjuk, amikor arra feltétlenül szükségünk van? Akkor nem marad más, mint egy írott történet megismerése, ami feledhetetlen kalandokat ígér. El sem tudjuk képzelni, mit rejtenek pontosan az Assassin’s Creed könyvek, amíg azokba bele nem lapozunk.

Bár a filmes világ elkezdte leforgatni az eseményeket, de a képernyőn látható változat a nyomába sem érhet az író fantáziavilágának, amit az mesterien ad át az olvasónak oldalról-oldalra. Az Assassin’s Creed könyvek megérik a befektetést, hiszen kiváló kikapcsolódásban lesz részünk a megismerésük közben. Nincs szükség semmilyen elektronikai eszközre, mert elég mindössze egy kis fény, ami mellett olvashatunk.

Természetesen nem kell ennyire technológia ellenesnek lenni, mert sokan vannak, akik a modern kor vívmányi ellenére imádják a könyvekkel eltölteni az időt. Az Assassin’s Creed könyvek szinte letehetetlenek, olyannyira magukkal ragadnak. Az első részben, az uralkodó dinasztia által elárult fiatalember történetét ismerhetjük meg, aki hatalmas harcba kezd, hogy családjának becsületét helyre tudja állítani.

Mielőtt azonban felvehetné a kesztyűt, ki kell tanulnia az orgyilkosok mesterségét, hogy esélye legyen a pénzzel és hatommal szemben. Korának géniuszai segítik a küldetésében. De ne is menjünk jobban bele az eseményekbe! Ha kíváncsiak vagyunk a részletekre, az Assassin’s Creed könyvek megvásárolhatóak remek áron a scifimarket.hu felületen.