Otthon is lehet pólóra feliratot, mintát nyomtatni.

Posted on

Szponzorált tartalom

nyomtatóalkatrész.hu

nyomtatóalkatrész.hu

Egy ideje már megvan a nyomtatóm, de csak nemrég döbbentem rá arra, hogy az én nyomtatómmal tudok készíteni vasalható matricát. Mivel erről nem volt tudomásom, így nem volt itthon nekem a matrica elkészítéséhez szükséges fotópapírból. Így felkerestem a nyomtatóalkatrész.hu weboldalt, amit a kollégám ajánlott nekem, és ahol különféle fotópapírokat is lehet vásárolni a tonerek és tintapatronok, valamint egyéb lézerkellékek mellett.

Nekem HP tintasugaras nyomtatóm van, ehhez pedig a webshopban elérhető HP pólóra vasalható matrica fotópapírra van szükségem. Szuper, hogy tényleg van a kínálatban olyan matrica, amivel nyomtathatok itthon a pólókra. Ráadásul az ára kedvező, sőt még azt is olvastam, hogy ha több darabot vásárolok ezekből a pólóra vasalható matricákból, akkor mennyiségi kedvezményt is kapok. Ehhez volt két példa is, tehát két darabos és három darabos vásárlás esetén is a darabárak fel vannak tüntetve a weboldalon, így három darab pólóra vasalható matrica csomag vásárlása esetén csomagonként ezer forintot is spórolhatok, ami valljuk be elég ütős ajánlat. Először arra gondoltam, hogy tök jó, mert így a szállítási költség ki fog jönni a kedvezményből, de ekkor szembesültem azzal, hogy ingyenesen szállítanak ki. Így végképp egy nagy spórolást sikerült bezsebelnem ennek a vásárlásnak köszönhetően.

A kompatibilitás miatt mindig aggódok, de a tintasugaras nyomtatókhoz kompatibilis ez a pólóra vasalható matrica. Egy csomagban 12 lap található, így 12 pólót lehet belőle készíteni. Vagyis három csomag esetén már 36 póló elkészítését tudom megoldani otthon, ami valljuk be, egy nagy család esetén szükséges is lehet, főleg ahogy most jönnek az ünnepek, mindenkit meg lehet lepni, szuper otthon készített pólóval. Még az unokatesóknak is jut.

Mivel ennyi matrica nyomtatása után számíthatok arra, hogy a tintapatronok nem fogják bírni a strapát, úgy döntöttem, hogy jobb, ha egyúttal a tintapatronokat is megrendelem itt. Ami pedig nagyon nagy meglepetés volt számomra, hogy a tintapatronokra is vonatkozik ez a mennyiségi kedvezmény, vagyis ott is igaz az, hogy több tintapatron vásárlása esetén kedvezményt ad a webáruház a vásárlás összegéből. Mintha már itt lenne a karácsony, nem olyan?

Gyorsan le is adtam a megrendelést az oldalon, nehogy felébredjek az álomból, de ahogy végig mentem a folyamaton, rá kellett jönnöm arra, hogy ez a valóság. Tényleg létezik olyan webshop, ahol kedvezményeket adnak és még a szállítási költségekkel sem kell foglalkozni, ez pedig a nyomtatóalkatrész.hu.